Hamilelikte kaşıntı

yldzzx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
244
307
23
Kizlar gebeligimin cok basindayim ama ozellikle geceleri cok kasintim oluyor. Karnimda, bacaklarimda, kollarimda, sirtimda... Bunu yasayan var mi? Normal mi? Doktor kontrolüm 10 gün sonra ama daha erken gitmeli miyim sizce?

Benim son aylarımda başladı ve karaciğer enzimlerimden şüphelendi çok şükür ki testlerim temiz çıktı cildiye ye yönlrndirdi ama ben gitmedim 37.haftamdayım hala elim ayağım kaşınıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum

Nasil birsey bu benim de daha yeni bacagim ve kollarim kasiniyor arada
Ben folbiol isimli folik asitten kullaniyordum tam iciyodum o yapmis bana kasinti prospektusunu okutum tum vucuttaki kasinti allerjik reaksiyon gosterdigindenmis. Denemek icin 2 gun biraktim 2 gundur rahatim. Siz de ilac kullaniyosaniz bir gozden gecirin derim

Bende Imom kullaniyorum folik asit ama hic bakmadim.icine drum.yazmisti

merhaba aynı sorun bndede var cok fenayım kabarcıklar oluştu vüçudumda 6+6 günlük bebegim korkuyorum bebege bir zararı olurmu napmalıyım

merhaba aynı sorun bndede var cok fenayım kabarcıklar oluştu vüçudumda 6+6 günlük bebegim korkuyorum bebege bir zararı olurmu napmalıyım
Bir sey allerjik reaksiyon veriyor olabilir kabarcik olusmasi bana bunu hatirlatti bir acile gorunmeni tavsiye ederim ben

Şuan o kaşıntılar bende de var maalesef

Hamilelikte cilt kuruluğu oluyor fazlasıyla. Eğer cildiniz kuru ise,iki katına kuruyor ve bu da kaşıntı yapıyor.
Bu bir sebep tabi farklı sebepler de olabilir.
Bebek yağı sürün vücüdunuza eğer o zaman kaşıntı geçiyorsa kuruluktandır.
Vazelin de olur.

Merhaba gebelik kolestazı nasıl birşey
Ellerde ve ayaklarda özellikle sabaha karşı ve sabah erken saatlerde olan günün diğer saatlerindede hafif devam eden kaşıntı. Karnındaki kaşıntıdan bahsetmiyorum ellerde ayaklarda olup kollara bacaklara vuran kaşıntı. Nedenide karaciğer değerleri yükselmesi. Kesin tanı ast alt degerleri yuksek çıkarsa AÇLIK SAFRA ASİTİ testi yapılarak konuluyor

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…