Hahahasalla yaaa anam diyecek başka birşey demicek, ne baba, ne babaanne ne dede ne nine kimseye benzemez anne. Zaten bebek doğunca anne ile aynı vücutta olduğunu sanmaya devam edicek.. Ha bak çok meraklıysa annecilik oynamaya altını temizletirsin kızzz
Bak canim sana bi tanidigim ablamin yasadigini anlatiyim. Bebegi dogar dogmaz kv kucana almis ve bebek hic susmayinca mecbur kalip anneye vermis o an bebek susmus. Kv doguma girmis zaten o ablanin ilk hatasi kv doguma sokmak olmus. Dogumdan sonra sadece emzirmeden emzirmeye vermis bebegi kadina ustune oglunu doldurmus lohusa kadina kocasi bagiriomus hep. Yani bebeginin yuzunu dogru duzgun gorememis. Bu evlendiginde 17 yasindaymis kacarak evlenmis. Cocuk 3 yasina gelincede bunu kocasi bosamis ne yapip edip cocugun velayetini almis. Adamda para var tabi. Simdi kizi 15 yasinda annesine oyle bir ofkesi varmiski bakalim babaannesi ne anlatti anne hakkinda cocuk anasiz buyumus ustune ustun bide annesi hakkinda hep kotu seyler anlatilmis buna. Sen dikkat et ac agzini gerektigi yerdeeveeeeeeeeeeeeeet,dogduktan sonra yapamiyosun beceremiyosunlar garanti,dün de agzindan kaçirdi bebegim oglumdan önce gelecek diyor,kendi bebegi olarak görüyorrrrrrrrrrrrr,bunu derken de yüzüme bir kere bakmiyor sanki orda yokmusum gibi,tasiyici anneyim mübarek dogurup bunlara birakicam,öyle HAYAL EDIYOR heralde ama nerde öyle bir dünyaaaaaaaaaaaaaaa,kerynela'nin dedigi gibi yolar üstüne bir de parçalarim
Bizde hikayeler bitmez.. anlatmayın böyle hikayeler yahu, zaten arkadaşın ruh hali iyi değil..Bak canim sana bi tanidigim ablamin yasadigini anlatiyim. Bebegi dogar dogmaz kv kucana almis ve bebek hic susmayinca mecbur kalip anneye vermis o an bebek susmus. Kv doguma girmis zaten o ablanin ilk hatasi kv doguma sokmak olmus. Dogumdan sonra sadece emzirmeden emzirmeye vermis bebegi kadina ustune oglunu doldurmus lohusa kadina kocasi bagiriomus hep. Yani bebeginin yuzunu dogru duzgun gorememis. Bu evlendiginde 17 yasindaymis kacarak evlenmis. Cocuk 3 yasina gelincede bunu kocasi bosamis ne yapip edip cocugun velayetini almis. Adamda para var tabi. Simdi kizi 15 yasinda annesine oyle bir ofkesi varmiski bakalim babaannesi ne anlatti anne hakkinda cocuk anasiz buyumus ustune ustun bide annesi hakkinda hep kotu seyler anlatilmis buna. Sen dikkat et ac agzini gerektigi yerde
Ruh hali nin kotu oldugunu sanmiyorum bence guclu bi kadin. Zaten insan dogum yapinca bebegini kiskaniyormus. Kv ye o firsati vermez bence. Bu anlattigim zaten seneler once olmus bi olay.Bizde hikayeler bitmez.. anlatmayın böyle hikayeler yahu, zaten arkadaşın ruh hali iyi değil..
Izin verip vermemek bizim elimizde bendede var kv de. Ama evime adim atamaz :) en son aylar once geldiben çok rahat bi hamilelik geçirdim mide bulantısı aşerme falan olmadı. bu sebeple kv inanmamış hamile olduğuma. başkalarından duydum. şimdi de bizim yerimize karar veriyor. yok özel okula gönderecekmiş, yok ilk iki sene kendisi bakacakmış. işim zor ya, offff of!!!!!
Canım kanser hastasına benim bir tanıdığım aynı hastalıktan öldü demek gibi birşey bu, güçle alakası yok.. Karşımızda ki insanın etkilenip etkilenmeyeceğini bilemeyiz negatiflik yüklemenin bir manası yok, yoksa daha kötü hikayeler muhakkak ki vardır.Ruh hali nin kotu oldugunu sanmiyorum bence guclu bi kadin. Zaten insan dogum yapinca bebegini kiskaniyormus. Kv ye o firsati vermez bence. Bu anlattigim zaten seneler once olmus bi olay.
Canım kanser hastasına benim bir tanıdığım aynı hastalıktan öldü demek gibi birşey bu, güçle alakası yok.. Karşımızda ki insanın etkilenip etkilenmeyeceğini bilemeyiz negatiflik yüklemenin bir manası yok, yoksa daha kötü hikayeler muhakkak ki vardır.
Canim seni cok iyi anliyorum, ama Allah cozulmeyecek dert vermesin. Kayinvalideniz belliki evde sizi istemiyor, birde cocuk dogacak iyiden iyiye rahati bozulacak. Benim anladigim bu, o tabi farkli kulplar takabilir kendince. Bu kadar gerginligin ustune esinizinde ruh halini az cok tahmin edebiliyorum ve uzerindeki yukun arttigini, elinden birsey gelemedigi icin hircinlastigini.. Butun bunlari birakin ve bebek saglikli dogsun diye dua edin. Bak ben amniosentez yaptirdim sonuclari bekliyorum, hergun canimdan can gidiyor. Birak artik etrafindaki insanlari, kafandan cikar, takinti haline grtirme cunku bu sebepten karsiya boyle hissettirirsin ve hic toparlayamazsiniz durumu.su an çok kötüyüm,yüzüm gözüm sis,sabaha kadar uyumadim,bu evden gitmemiz lazim,gündelik tehdit ve asagilanmayi bir kenara biraktim,üstüne bir de esimle beni birbirimize kirdirmaya çalisiyor,yapamicam,kendim için degil,bebegim için korkuyorum,relaks olup espiriye vuramiyorum,aptal bir çocuk gibi korkuyorum sadece,kötü sartlarda da olsa bir evimiz var,oraya tekrar dönüs ama o kadar zor ki,tam hikayeyi bilmediginiz için zorlugunu tasavvur edemeyebilirsiniz belki ama baska yolum kalmadi,umarim esim bunu anlar destek olur,bebegimi ne kadar üzüyorum suan,umarim bana tutunmaktan hiç vazgeçmez,onun için katlanamayacagim aci yok,hiç çikis bulamadigimda onun isigini hissediyorum,o yüzden ayaktayim,simdi birden aklima sehit analari geldi,kolay mi ana olabilmek? zulmün her türlüsüne lanet olsun.
Canim seni cok iyi anliyorum, ama Allah cozulmeyecek dert vermesin. Kayinvalideniz belliki evde sizi istemiyor, birde cocuk dogacak iyiden iyiye rahati bozulacak. Benim anladigim bu, o tabi farkli kulplar takabilir kendince. Bu kadar gerginligin ustune esinizinde ruh halini az cok tahmin edebiliyorum ve uzerindeki yukun arttigini, elinden birsey gelemedigi icin hircinlastigini.. Butun bunlari birakin ve bebek saglikli dogsun diye dua edin. Bak ben amniosentez yaptirdim sonuclari bekliyorum, hergun canimdan can gidiyor. Birak artik etrafindaki insanlari, kafandan cikar, takinti haline grtirme cunku bu sebepten karsiya boyle hissettirirsin ve hic toparlayamazsiniz durumu.
Canim benim nihayi sonucu almam 2-3 hafta surecek, on sonuc bir kac gune cikar.. Zaman daraldikca heyecanda artiyor.. Cok zor coktabii saglikli dogsun,daha yolun basindayim,bir jinekologum bile yok suan,bir kere kan testi ve 2 kere ultrason yaptirabildim,down testi sonucunu bekliyorum,maddi durumum yerinde olsaydi heralde kendi dünyamdan hiç çikmaz bu insani da bir yerime sallamazdim,ha bunlar yuzunden kürtaj mi olmaliydim,hayir bunu yapamadim,buraya içimi bosaltmaya geliyorum,bazilariniz daha olgun herseyi içinde tutuyor,ben daha o olgunluga ulasamadim,zaten psikolojisi çok saglam biri de degilim,elimden geleni yapmaya çalisiyorum,bir tek benim derdim var demiyorum,herkesin derdi boyunu asmis kör degilim,neyse yalnizlik da insanin çenesine vuruyor bazen,kaç gün sonra alacaksin sonuçlarini?
Canim benim nihayi sonucu almam 2-3 hafta surecek, on sonuc bir kac gune cikar.. Zaman daraldikca heyecanda artiyor.. Cok zor cok
Tatlim keske calissaymissin, evde kalmak insanin psikolojisini yeterince yoruyor zaten birde tantanaci kayinvalide eklenince, ama bir yerden baslaman lazim. Kabullenme bu durumu ve seni mutlu edicek seyler yapmaya calis, bebegini dusun
Aynen bebegim, hic birsey bulamiyorsan al eline kitap okuzor olmaz mi ahhhh ahhhh,sular seller gibi geçecek insallah,bunu da arkada birakacaksin,hedefe giden yolda bir adim daha
iste bütün sorun ordan çikiyo zaten,kendi ayaklari üstünde bir kadin olmak gibisi var mi,olamadim,pembe panjurlu evimin hanimi olayim istedim o da elimizde patladi
su an bi rahatladim,sabah ki halim yok,olgunlasma süreci acili,bu hormonlar da beni manyak etti iyice,bir ugras bulmam lazim,bosluktan da oluyor,zararin neresinden dönülürse kar canim degil mi?
tatli rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?