Hamilelikte kendi kalp atışınızı duyuyor musunuz?

istiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
186
3
46
İstanbul
Kızlar tv karşına geçtiniz uzattınız ayaklarınızı dinleniyorsunuz.. kalbinizin pat pat pat atışları kulagınıza geliyor mu sizinde... hatta ve hatta kalbinizin atışı üstünüzdeki t-shirtü hareketlendiriyor mu? yoksa bende mi bir sorun var? heleki yemek yedikten sonra... Allahımmmm nasıl bir hareket o öyle.. kendimi dinlemezsem anlayamıyabiliyorum ama hamile değilken bana böyle olmuyordu.. eğer sizde böyle bir durum yoksa kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum..:18::18::18:

evet bende de oluyor canim ayni sey. kalbim sanki gobegimde atiyormus gibi oluyor.. kilon nasil?
ben cok kilo almadim ( 22 haftada 1,5 kilo falan) kilolu da degilim sanirim bu kadar net hissetmemin nedeni bu.

benim kilomda normal 16. haftamdayım bende 1 kilo aldım şimdiye kadar inşallah da almam.. sen artık bebeğinin hareketlerinide hissediyorsundur dimi :nazar::nazar::nazar:

evet canim ilk zamanlar pit pit hissediyordum.. simdilerde baya baya salliyo tekmeyi :9:

Kızlar tv karşına geçtiniz uzattınız ayaklarınızı dinleniyorsunuz.. kalbinizin pat pat pat atışları kulagınıza geliyor mu sizinde... hatta ve hatta kalbinizin atışı üstünüzdeki t-shirtü hareketlendiriyor mu? yoksa bende mi bir sorun var? heleki yemek yedikten sonra... Allahımmmm nasıl bir hareket o öyle.. kendimi dinlemezsem anlayamıyabiliyorum ama hamile değilken bana böyle olmuyordu.. eğer sizde böyle bir durum yoksa kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum..:18::18::18:

Aynen dedigin gibi canım.bana da aynısı oluyor.kalbim gümbür gümbür çarpıyor sırtüstü yattığım zaman.ama normalmiş ben doktora sordum.

merhaba normal canım valla kıloyla ılgılı olduğunu dusunmuyorum ben kalbımız çift kat çalışıyor daha fazla kan pompalayabılmek ıcın o yuzdendır Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepımızeeeee :16::16:

bn korkuyordum kalbimin bu kadar cok atmasından.. azcık yokuş çıksam falan nefes nefese kalıyorum artık çok çabuk yoruluyorum... taşikardi oldum sanmıştım...

Çok ilginçtir vucudumun her yerinden nabız alıyorum hamileliğimde:)) Hamile olduğumu ilk kalp atışlarının hızından anladım özellkile gece oluyordu..Şimdi de bir farkı yok kendi kalp sesimi alıyorum sürekli ama yatarken. Endişelenecek birşey yok:))

evet yaa.. bacaüımdan bile nabız atışımı sayabiliyorum.. hatta kulağımda atıyor kalbim sanki.. çook ilginç bir şekilde..
ya kızlar ben halen bebeğimi hissedemiyorum :(((:nazar::nazar::nazar:

bendede oluyor :3: ama kan pompalanmasina veriyorum bu durumu. sirt uzeri yattigimda resmen duyuyorum kalp atislarimi :nazar: normal icimizde bir can buyuyor :nazar::emir_bebek:

Back
X