Hamilelikte kese dışında kanama

Duru9193

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
205
144
23
7+2 haftalık hamileliğim var sağlıklı devam ediyor herşey güzel giderken kese altında 1 cm kanama alanı var denildi bir kaç gün sonra 1,5 cm olduğu görüldü ve 1 hafta sonraki kontrolde ise kese arkasında 2,5 cm olarak büyüdüğü görüldü tabi bu süreçte vajinal kanamam olmuyor hamileliğimin en başından beri peogestan fitil kan sulandırıcı ecoprin kullanıyorum ve bu süreçte kalkmadan dinleniyorum haftada 2 kez düşük önleyici iğne serum takviyesi yapılıyor böyle bir durum yaşayıp hamileliği devam eden var mı yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen yazın arkadaşlar.

Merhaba
Evet ben de kanamalı gebelik geçiriyorum şuan 1 aydır ses seda yok şükür. Ben de görünen bariz bi kanamada vardi en son hatta adet kanamasindan beter gelmisti. En son ultrasonda kesenin arkasında kanama alanı tespit edildi , ki ben de progestan 200 mg kullandım igne ve hapını en başından beri , yatak istirahati uyguluyordum ona rağmen oluyordu, doktorum bol su iç, dinlen dedi, stres uzak dur, 10 gün sonra tekrar gittiğimde kanama alanı gitmişti kese arkası, meğer vücut emiyormuş onu gerekli demiri sağlamak için içine çekiyormuş kendiliğinden kayboldu , ferah tütün içinizi inşallah Allah 'ın izniyle birşey olmayacaktır

Merhaba
Evet ben de kanamalı gebelik geçiriyorum şuan 1 aydır ses seda yok şükür. Ben de görünen bariz bi kanamada vardi en son hatta adet kanamasindan beter gelmisti. En son ultrasonda kesenin arkasında kanama alanı tespit edildi , ki ben de progestan 200 mg kullandım igne ve hapını en başından beri , yatak istirahati uyguluyordum ona rağmen oluyordu, doktorum bol su iç, dinlen dedi, stres uzak dur, 10 gün sonra tekrar gittiğimde kanama alanı gitmişti kese arkası, meğer vücut emiyormuş onu gerekli demiri sağlamak için içine çekiyormuş kendiliğinden kayboldu , ferah tütün içinizi inşallah Allah 'ın izniyle birşey olmayacaktır
Şükür atlatmışsınız Allahım size bağışlasın öyle rahatladım ki okuyunca insan tereddütte kalıyor doktorlara kafamızdaki herşeyi soramıyoruz doktorum güzel bir tedavi uyguluyor ama bekleyip göreceğizden başka aldığım bir yanıt yok ne yazık ki Sıkı sıkı tutunsun bizlere sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👼💕

Kızlar benimde 11+2 gebeliğim, sonbir haftadır kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı. Bir haftadır progestan kullandım yattım dinlendim vs.
bugün kontrole gittik bebeğin kalbi atıyor olduğu yerde kıpırdaşıyorda.
Kesede değil ama alt tarafında bi kanama alanı tespit etti doktor iğne vurdu..
Kırmızı bi kanamam yok, ağrım sızımda yok ama huzursuz oldum işte:(
Progestanda çok sersemletiyor bu şekilde nolacak acaba 😔
Geçer mi ne dersiniz?

Back
X