Hamilelikte ketoral fitil kullanann varmi yardimmmmm

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
25 haftalik hamileyim doktor mantar nedeniyle ketoral fitil verdi ama fitil biraz tuhaf yani ben ilkkez kullaniyorm sert geldi bana biraz bi zarari olurmu

25 haftalik hamileyim doktor mantar nedeniyle ketoral fitil verdi ama fitil biraz tuhaf yani ben ilkkez kullaniyorm sert geldi bana biraz bi zarari olurmu
Ben kullandım canım ilk başta çok zorlandım ama o mantar illetinden kurtulmak için 1 hafta kullandım bende bi ise yaramadı inşaAllah sende yarar bi zarari olacagini sanmam bu ilaci doktorun verdigine gore ben son ana kadar çektim ve normal doğum yaptım doğumdan bu güne tekrar etmedi çok şükür 1 buçuk yıldır yani rahatım geçmiş olsun

Saol canim icimi rahatlattin

Rica ederim canım ne biliyorsam paylaştım sen temizliğine dikkat et iç çamaşırlarını ayrı ve 60 derecede yika ve ütüle canım benim en büyük hatamdi günlük ped kullanmak bende mantar olmasına sebep oldu doktoruma demişti bende ince pamuk kullandım tuvalet kağıdına sarip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…