Hamilelikte kilo alimi??

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Merhaba kizlar.Ben 18 haftalik hamileyim.2 hafta once doktora gittim.Doktor tartiya cikardi beni ama oyle ki uzerimdeki elbisem ve spor ayakkabimla.Arti kahvaltimi yapmisdim oglen de asure yemistim.Tartiya cikinca 61 kg geldim.Doktorum da dikkat et dedi fazla kilo alma.Oysa ki ben asir kilo almadim hem yediklerime de dikkat ediyorum.Saglikli seyler tuketiyorum.O sartlarda tartilmak ve doktorun bunu 61 kg oldugu gibi kabul etmesi sizce de yanlis degil mi?

Son düzenleme:
Bende ayagimda kislik cizmelerle tartilinca cizmem cok agir dogru olcu vermez dedim her zaman ayakkabiyla olcucez sorun olmaz dedi bende cok takilmadim ayrica... boyunuz normalse eger 61 kilo gebe bir kadin icin cok fazla degil bence ama hekim cok daha iyisini bilir

Bende ayagimda kislik cizmelerle tartilinca cizmem cok agir dogru olcu vermez dedim her zaman ayakkabiyla olcucez sorun olmaz dedi bende cok takilmadim ayrica... boyunuz normalse eger 61 kilo gebe bir kadin icin cok fazla degil bence ama hekim cok daha iyisini bilir
Boyum 166.Doktor zaten fazla demedi ben hamile kalmadan once 155 kg.dim.Eski kilomu soyleyince cok almissin dedi.Ben de soyliyemedim ki evde ac karnina elbisesiz tartiliyordum))

Sağlıklı şeyler yersen abur cuburu hayatindan çıkartırsan ve hamurişi yemezsen kilo almazsin

Hic birini yemiyorum zaten.Sorum baskaydi ama benim dikkatli okuduysaniz))

Doktorlar ayakkabı olayını takmazlar evde tartılıp gidersen sorunda olmaz ben öyle yapıyorum evde tartılıyorum doktoruma da gidince ayakkabısız olan kilomu söylüyorum bu kadar basit yani aynı olaya denk geliyor yani ;)

Merhaba kizlar.Ben 18 haftalik hamileyim.2 hafta once doktora gittim.Doktor tartiya cikardi beni ama oyle ki uzerimdeki elbisem ve spor ayakkabimla.Arti kahvaltimi yapmisdim oglen de asure yemistim.Tartiya cikinca 61 kg geldim.Doktorum da dikkat et dedi fazla kilo alma.Oysa ki ben asir kilo almadim hem yediklerime de dikkat ediyorum.Saglikli seyler tuketiyorum.O sartlarda tartilmak ve doktorun bunu 61 kg oldugu gibi kabul etmesi sizce de yanlis degil mi?
Canım bütün dr lar böyle ölçüm yapıyor ayakkabini cikart ya da ac gel falan demez sen kendin belirle her ay kontrole giderken ya hep ac git ya da hep tok git her ay ayakkabi ile tartilacağin icin 2 ay arasındaki farki baza alıyor

Back
X