- 20 Ocak 2015
- 54
- 10
- 288
- Konu Sahibi ayniyildizinaltinda
-
Son zamanlarda mı aldınız kiloyu?Ben 7.5 aylığım şuan 12 kilo aldım yani
Aslında akşam yemeğine kadar her şey güzel gidiyor ama sonrasında epey bi tatlı veya bir şey atıştırma hissi bastırıyor sanırım bununla başa çıkmam lazım ama yapamıyorumHemde çok alınıyor, ekmek, hamur işi tüketme, bol su iç, yemekleri de suyundan değil sebzesini etini falan ye, corbalarla tut kendini, aburcubur yeme, bunlara dikkat etmedigin gün bir kiloya yakın ekliyorsun
İlkinde 55te hamile kalıp 75te doğurmuştum, bu sefer 80gordum.korktum kestim herşeyi, şükür 77deyim bir aydır
Aslında akşam yemeğine kadar her şey güzel gidiyor ama sonrasında epey bi tatlı veya bir şey atıştırma hissi bastırıyor sanırım bununla başa çıkmam lazım ama yapamıyorum
Bu çok ilginç geldi acaba ödemle alakalı olabilir mi?ilk 6 ay hiç kilo almadım. 24.haftadan sonra doğuma kadar 20 kilo aldım hahah
doktorumun önerisi, bol hareket, bol su, kahvaltı hariç hamur işi yasak, aksam 8den sonra yemek yasak.. he ben dinledim mi? haykr
Tahin ve muz beni epey kesebilir aslında bunu deneyeyim çok teşekkür ederimTatlı isteğini torpulemek için alternatif bulsan iyi olur, muza tahin falan dokebilirsin, bebise de kilo aldırır çokta sağlıklı, mideni rahatlatir, erik yiyebilirsin oda gebelikte sağlıklı hem tatlıdan keser seni daha erken saatlerde kuru meyve, normal meyve de olur
Ya herkes son aylar çok kilo alınacağını söylediği için tedirgin olmuştum en azından midem baskılanırsa biraz daha iyi olurBol ara öğün: meyve, kuruyemiş, yoğurt, süt
Diğer öğünlerde de normal porsiyon yiyim hamileyim diye abanmayın sakın. Kilo alımınız fena değil haftaya göre. Haftalık yarım kilo alsanız 40 haftada 11 kilo almış olursunuz zaten. Bir de 30lu haftalardan sonra mide baskılanıyor reflü vs geliyor eskisi gibi yiyemiyorsunuz. Ben 33. haftadayım 10 aldım şimdiye kadar. Diyetimi değiştirmek zorunda kaldığım için 5 daha alırım sanırım, ben zorunlu yiyorum şu ara. Canınız bir şey çekerse yiyin yine de mahrum kalmayın. Sonraki öğünlerde dengelersiniz
sanmamBu çok ilginç geldi acaba ödemle alakalı olabilir mi?
Evet benim de o durumdan ödüm kopuyordu. Bir de yaza denk geliyor iyice ödem olacak benim. Ama bebek kilo alımı yavaşlayınca kiloyu falan unutup sürekli onu beslemeye yönelik yiyorum bu ara. 3-5 kilo fazla alsan da verirsin dert etme yeter ki yavru sağlıklı olsunYa herkes son aylar çok kilo alınacağını söylediği için tedirgin olmuştum en azından midem baskılanırsa biraz daha iyi olur
Daha çok başından aldm artık tek tükSon zamanlarda mı aldınız kiloyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?