Ben 65 ile hamile kaldım 15. Haftadayım iki kilo verdim suana kadar çok az yiyebiliyorum sanki tüp mide ameliyatı olmuş gibiyim bütün tabakları yarım bırakıyorum kilo kişiden kişiye değişiyor bence benim bebeğim şuan gayet sağlıklı diyo doktorSelam kızlar bu gün hamileliğimin 10 haftasına girmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var. Ben 75 kilo ile hamile kaldım en son salı doktora gittiğimde hala aynı kiloda idim. Hangi aydan kilo alımı başlıyor hanginiz kaç kilo aldı? Gelin bilgi alışverişi yapalım benim ilk hamileliğim o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum
Ben 12 ye kadar kilo almadım hatta verdim 23.haftamdayım 2 kilo almışım şimdiye kadar yani değişiyor kilo alımı kaç kilo ne zaman alınacak vs ama genelde ilk haftalarda çok alınmıyorSelam kızlar bu gün hamileliğimin 10 haftasına girmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var. Ben 75 kilo ile hamile kaldım en son salı doktora gittiğimde hala aynı kiloda idim. Hangi aydan kilo alımı başlıyor hanginiz kaç kilo aldı? Gelin bilgi alışverişi yapalım benim ilk hamileliğim o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum
Genelde ilk 3 4 ay kilo bile veriliyor ben verdim şahsen hala da verdiğim kilodayım çünkü bulantılı ve zor geçti eskisinden daha az yedim. Normalde hamilelik kilo aldıran bir durum değil sadece bebeğin, plesentanın ve suyunun kilosu kilonuza ekleniyor normal olarak ekstra alınan kilolar tamamen fazla yememizden kaynaklıSelam kızlar bu gün hamileliğimin 10 haftasına girmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var. Ben 75 kilo ile hamile kaldım en son salı doktora gittiğimde hala aynı kiloda idim. Hangi aydan kilo alımı başlıyor hanginiz kaç kilo aldı? Gelin bilgi alışverişi yapalım benim ilk hamileliğim o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum
Bende ne mide bulantısı ne kusma maşallah istahimda çok yerinde yatıyorum kalkiyorum yort yiyorum ruyalarimda bile artık yoğurt görüyorum o kadarGenelde ilk 3 4 ay kilo bile veriliyor ben verdim şahsen hala da verdiğim kilodayım çünkü bulantılı ve zor geçti eskisinden daha az yedim. Normalde hamilelik kilo aldıran bir durum değil sadece bebeğin, plesentanın ve suyunun kilosu kilonuza ekleniyor normal olarak ekstra alınan kilolar tamamen fazla yememizden kaynaklıyani dozunda yerseniz hiç kilo almazsınız
Benimde sonum öyle olacak benim vücut kilo almaya çok müsait o yüzden kesin alırım dikkat ediyorum ama bana su bile yarıyorMerhaba . 35+4 den selamlar 25 kilo aldımbutluyum mutluyum
olsundu amaaan bebitolar sağlıklı olsun gerisi mühim değilBenimde sonum öyle olacak benim vücut kilo almaya çok müsait o yüzden kesin alırım dikkat ediyorum ama bana su bile yarıyor
Yoğurt ben de çok yedim sağlıklı ondan bir şey olmazBende ne mide bulantısı ne kusma maşallah istahimda çok yerinde yatıyorum kalkiyorum yort yiyorum ruyalarimda bile artık yoğurt görüyorum o kadar
Ben 32.haftada almaya başladımSelam kızlar bu gün hamileliğimin 10 haftasına girmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var. Ben 75 kilo ile hamile kaldım en son salı doktora gittiğimde hala aynı kiloda idim. Hangi aydan kilo alımı başlıyor hanginiz kaç kilo aldı? Gelin bilgi alışverişi yapalım benim ilk hamileliğim o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?