Hamilelikte kilo alma

Hatike

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
266
105
23
26
Selam kızlar bu gün hamileliğimin 10 haftasına girmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var. Ben 75 kilo ile hamile kaldım en son salı doktora gittiğimde hala aynı kiloda idim. Hangi aydan kilo alımı başlıyor hanginiz kaç kilo aldı? Gelin bilgi alışverişi yapalım benim ilk hamileliğim o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum

Selam kızlar bu gün hamileliğimin 10 haftasına girmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var. Ben 75 kilo ile hamile kaldım en son salı doktora gittiğimde hala aynı kiloda idim. Hangi aydan kilo alımı başlıyor hanginiz kaç kilo aldı? Gelin bilgi alışverişi yapalım benim ilk hamileliğim o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum
Ben 65 ile hamile kaldım 15. Haftadayım iki kilo verdim suana kadar çok az yiyebiliyorum sanki tüp mide ameliyatı olmuş gibiyim bütün tabakları yarım bırakıyorum kilo kişiden kişiye değişiyor bence benim bebeğim şuan gayet sağlıklı diyo doktor

Ben kilo veremedim ama almadimda ama sanki bu hafta aldım gibi geliyor bilmiyorum. Benim iştahım yerinde ne mide bulantım ne kusma var. Çalışıyordum, şimdi işi bıraktım o yüzden gereksiz kilo alıp bebeğime zarar verir miyim diye biraz kuruntu yapıyorum

Ben 33 oldum 62 hamile kaldım 24e kadar böyleydi hatta kilo verdim sonra 64 65 oldum şimdi yine 64üm bebeğim de haftasına göre ileride ve kilolu ama böyle kaldı sıkıntı yok sağlıklı besleniyorum kilo bence sıkıntı 2 kiloyu taşıyamıyorum olabildiğince az almak lazım

Ben 12 ye kadar kilo almadım hatta verdim 23.haftamdayım 2 kilo almışım şimdiye kadar yani değişiyor kilo alımı kaç kilo ne zaman alınacak vs ama genelde ilk haftalarda çok alınmıyor

Çok iyi ben vermedim almadimda hala umarım sonuna kadar iyi gider doktorda herşey yolunda diyor haftada 0.5gr alınması normal fazlası iyi değil diyor

Genelde ilk 3 4 ay kilo bile veriliyor ben verdim şahsen hala da verdiğim kilodayım çünkü bulantılı ve zor geçti eskisinden daha az yedim. Normalde hamilelik kilo aldıran bir durum değil sadece bebeğin, plesentanın ve suyunun kilosu kilonuza ekleniyor normal olarak ekstra alınan kilolar tamamen fazla yememizden kaynaklı 😂😂 yani dozunda yerseniz hiç kilo almazsınız

Genelde ilk 3 4 ay kilo bile veriliyor ben verdim şahsen hala da verdiğim kilodayım çünkü bulantılı ve zor geçti eskisinden daha az yedim. Normalde hamilelik kilo aldıran bir durum değil sadece bebeğin, plesentanın ve suyunun kilosu kilonuza ekleniyor normal olarak ekstra alınan kilolar tamamen fazla yememizden kaynaklı 😂😂 yani dozunda yerseniz hiç kilo almazsınız
Bende ne mide bulantısı ne kusma maşallah istahimda çok yerinde yatıyorum kalkiyorum yort yiyorum ruyalarimda bile artık yoğurt görüyorum o kadar 🤦🤦🤦

Ben 32.haftada almaya başladım

Back
X