- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Canım benim bir kaç gündür doğru düzgün bakamadım sayfaya.çok geçmiş olsun Allah size sağlık ve kolaylık versin inşallah. Moral en büyük destek bu sağlık işlerinde. Sen güçlü bir anne olacaksın inanıyorum ki bebeğine ailene yeteceksin. Kısa zamanda iyi olmanı diliyorum. Ben de bi sıkıntı yaşayıp müşahadeye alındığımda ya da yatış yapıldığında kendimi iyi hissediyorum çünkü hastanede emin ellerde oluyoruz. İçini ferah tutmaya çalış zor ama bebeğin hisseder.Bacagımın sısı ındı ama agrısı hala aynı ve yuruyemıyorm doktorda bı anda gecmez dedı doguma kadar sabah aksam ıgne olucam lohusalık bıtınce ıgneye bı 8 9 ay daha devam etmelusın dedı.ne zaman yuruycem ne xaman gecıcek dıyorm net cevap yok soldakı toplar damar cıgere kadar pıhtı olmus cıgere yakın okdugu ıcınde rısklıymıs o yuzden bırakmıyorlar.cumaya kadar duruma gore buradasn dedı doktor.bugun gece agrıdan duramadm bı yandanda aglıyorm sureklı bebegıme yetebılecekmıyım dıye.annem seker hastası soylemedk o yuzden kımseye ve 14 saat uzaktalar kımsemız yok burada esım sagolsn kosturuyo hep o da perısan oldu.tayın ıstedk hala bellı olmadı hersey ust uste geldı ve pısıkolojıkmen cokmek uzeteym dua edın bana