Hamilelikte kilo kontrolü

hayırlı geceler kızlar 9 'a kadar çalıştım eve gelince misafirlerimiz vardi anca bu saat oldu girebildim inşallah sizler iyisinizdir
hamdolsun iyiyiz biz
bugünkü menüm sabah 8' de süzme peynir
kaşar peynir biaz beyaz peynir bir büyük bardak konposto 2 dilim ekmek
saat 10 da bir tane küt böreği
oylen 1 de patlican oturtma 2 dilim ekmek
aksam 7 de kaymakli yogurt 4 dilim etimek
saat 9 bucukta bir dilim patatesli börek
saat 11 bucukta bir salkim siyah zeytin kucuklerinden 4/5 armut
inşallah yarin görüşürüz kızlar

Sabah menü
Kilo 68.3
Bır dılım ekmek
Bıraz peynır recel
Salatalık nane
Bır bardak süt
Ikı tane cevız

Günaydın kızlar
Kilo 72.7
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
2,5 dilim çavdar ekmeği 3 dilimiyle tost
Domates salatalık
Beyaz peynir
3 kaşık kahvaltılık sos
Bir bardak çay

Merhabalar çok faydalı bi konu başlığı olmuş bende katılmayı çok isterim 23+4 günlük gebeyim 56 kg ile başladım şuan 63 kiloyum hedefim 13 kg ile tamamlamak ama zor gibi :110: Günlük tartı takibi ve yediklerimi birileriyle paylaşmak kontrolü sağlıcak umarım hadi hayırlısı :KK25:

Merhabalar çok faydalı bi konu başlığı olmuş bende katılmayı çok isterim 23+4 günlük gebeyim 56 kg ile başladım şuan 63 kiloyum hedefim 13 kg ile tamamlamak ama zor gibi :110: Günlük tartı takibi ve yediklerimi birileriyle paylaşmak kontrolü sağlıcak umarım hadi hayırlısı :KK25:
Hosgeldn canm ıns cok almadan bıtırırız 3 ay daha devam kontrole

Hoşgeldin canım. Amaç kontrollü olmak zaten.Bından sonra bebeklerimiz alır kilo inş

Hadi bakalm hayırlı sonuclar olsn canm.benm tokluk kan sekerm 95 cıkınca seker yuklemesı yaptırmadk.sen de bızım gıbı yarım kılo alanlar kervanına katılmıssın.demekkı normal 3 kısıde alıyosa.
Nasıl yarım kg alanlar canım 62 ile hamile kaldım ben

Merhaba hoşgeldin canım azda olsa bu şekilde frenliyebiliyoruz kendimizi
Dikkat etmeseydim eminim şuan en az 10 kilo almış olacaktım

Slm kızlar birkaç gündür oldukça saçmalıyorum yârin şeker yüklemesi yapılacak
Güya daha dikkat edecektim ama tam tersi oluyor bende düşündükçe canım tatlı çekiyor
Ara siyah üzüm
Bir haşlanmış mısır
Akşam 15.30 da
Bir tabak patatesli bamya yemeği patatesi azdı
5 adet bisküvi
Bir adet mini kuruvasan

Öğle ara 1nektari ve koca 1salkım üzüm
Akşam:2tane hamburger (canım çok çekiyodu dışarda yapmaktansa hamburger ekmeği alıp kendim yaptım içini)

Öğle ara 1nektari ve koca 1salkım üzüm
Akşam:2tane hamburger (canım çok çekiyodu dışarda yapmaktansa hamburger ekmeği alıp kendim yaptım içini)
Ayyy nasıl canım çekti bi ara bende yapayım kendi yaptığım hamburgeri özledim canım çektikçe kısıtlamadım dışarıda da çook yedim

Ayyy nasıl canım çekti bi ara bende yapayım kendi yaptığım hamburgeri özledim canım çektikçe kısıtlamadım dışarıda da çook yedim
Canım ya insanın canı nasıl çekiyo. sırf filmde gördüm benim de canım çekti gecenin bi vakti istedim getirmediler eve. Ben de bugün yaptım

69.9 cıkıyodun 70.4 olmus ya onun ıcıb dedm canm.bende 67.5 cıkıyodum 68.3 oldm bu hafta:sinirli:
Ya sorma nasıl oldu anlamadım bu dönem biraz saçma beslendim ondan yaZıp kötü örnek olmak istemiyorum :(

Bu akşam menü- salata , 5 küçük köfte , fırında patates , valla hiç kızmayın yarım bardak kola...
Yürüyüş yapamadım hava kötü burda yağmur çok.
:)

Ayrıca acaba vitamin hapları da kilo yapıyor mu ya?
Ben Demir , magnezyum, decavit adında bir hap ve progestan kullanıyorum. Folik asiti dün bırak dedi dr.

Ya sorma nasıl oldu anlamadım bu dönem biraz saçma beslendim ondan yaZıp kötü örnek olmak istemiyorum :KK43:

Bu akşam menü- salata , 5 küçük köfte , fırında patates , valla hiç kızmayın yarım bardak kola...
Yürüyüş yapamadım hava kötü burda yağmur çok.
:)

Ayrıca acaba vitamin hapları da kilo yapıyor mu ya?
Ben Demir , magnezyum, decavit adında bir hap ve progestan kullanıyorum. Folik asiti dün bırak dedi dr.
Decavit kullanırken folik asite ne gerek vardı ki devam ettirdi 12. Hafta da bırakılır aslında
Canım decaviti gece yatarken iç iştahın açılmaz
Kolayı arada sıra da bende içiyorum canım çoook çekerse

Yarın şeker yüklemesi yapılacak kızlar bakalım sonuç ne çıkacak oğlumuda 24 gündür görmüyorum çok özledim o zaman ayrıntılı vardı kendi doktorumun ultrasonunda 520 gr ayrıntılı yaptırdığım yerde 620 gr çıkmıştı 21+5 te inşallah sağlıklıdır yavrum ve umarım kilo olarak beslenmemden kötü etkilenmemiştir akşamları yemeyi çok erken bırakıyorum çünkü

Decavit kullanırken folik asite ne gerek vardı ki devam ettirdi 12. Hafta da bırakılır aslında
Canım decaviti gece yatarken iç iştahın açılmaz
Kolayı arada sıra da bende içiyorum canım çoook çekerse
Valla farketmedik her halde folikle decavit aynı anda kullandık. Doktor bişey demedi, bitti sandı sanırım ben de devam diye bilemedim aldım. Zararı olmaz her halde...

Back
X