Hamilelikte kilo kontrolü

Ogle menü
Kilo 68.5
Bır kase mercımek corba
1 tane haslanmıs patates
Ikı kasık yogurt
3 parca karpuz
Zorla yedm bebek ıcın. hem sıcaktan hem de bacagımdan dolayı canm bırsey ıstemıyo ha bıre su ıc.fiçi oldum ıyıce

Umarım bebeklerimiz alıyordur.ben hergün yürüyorum halbuki,dikkat etmeye de çalışıyorum ama
Gerçi kabızlık problemi de var.Sırf bu yüzden Malatya'dan 10kilo kayısı getirttim.ama nafile:sinirli:
Kabızlık bende 2 kilo fark gösteriyordu bir dönem
Activia şeftali yemeni tavsiye ederim bu şekilde düzenli kullanınca normale döndüm

Slm kızlar bugün hiç yemek yiyesin Yok yani yemek istediğim çoook şey varda yemek değil :)
16:30 akşam yemeğimi yedim
Koca bi tabak salata
Bolca beyaz peynir
5 kepekli grisini
6 kayısı

hayırlı akşamlar kızlar
sabahki kilomm 53.4
bugünkü menüm sabah 10'da
süzme peynir reçel bir dilim ekmek
öylen 1 de
2 dilim börek bir bardak fanta
saat 4 'de bir topkek meyveli
aksam 7 buçuk da
taze fasulye bir kase yoğurt bir haşlanmış patates

Aksam menü
Bır kase mercımek corba
Ikı tane dolma bıber
3 kasık yogurt
3 parca karpuz.
Kızlar yarın baska bı il e doktora gıdıcez dua edın bana.bacagım gıttıkce sısıyo ve agrısı artıyo ıns nedenını bulabılırler aman kendınıze dıkkat edın cok zor cok

Aksam menü
Bır kase mercımek corba
Ikı tane dolma bıber
3 kasık yogurt
3 parca karpuz.
Kızlar yarın baska bı il e doktora gıdıcez dua edın bana.bacagım gıttıkce sısıyo ve agrısı artıyo ıns nedenını bulabılırler aman kendınıze dıkkat edın cok zor cok
geçmiş olsun canim benim inşallah şifanı versin rabbim tez zamanda iyi olursun doktor haberlerini bekliyoruz

Aksam menü
Bır kase mercımek corba
Ikı tane dolma bıber
3 kasık yogurt
3 parca karpuz.
Çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar canım çok sıkkın ya 75.5 kiloyum şuan sabah 74 olurum neden böyle oldu ki çok şişim aynı zamanda
Kahvaltımda maksimum 2 dilim ekmek olacak üzerini yemicem artık şekerim çıktı ama nedense hiç dikkat edemiyorum :KK43:

Kızlar canım çok sıkkın ya 75.5 kiloyum şuan sabah 74 olurum neden böyle oldu ki çok şişim aynı zamanda
Kahvaltımda maksimum 2 dilim ekmek olacak üzerini yemicem artık şekerim çıktı ama nedense hiç dikkat edemiyorum :KK43:
Aksam tartılma canm.sıcak hem cok su ıcıyoruz hem de ondan dolayı bazen odemde olabılıyo.allahtan 8.9.aylar denk gelmedı sıcaga yoksa mahvolurduk

Slm kızlar kahvaltı öncesi 3 kayısı olgunlaşmamış
Kahvaltı
Bir közlenmiş patlıcan
3 közlenmiş biber
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Bir tane vişne reçelinin tanesi

Sabah - 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir
1 bardak çay

69,6 kg şok oldum , herhalde serumu atıyor vücudum ondan düştü :)

Back
X