Hamilelikte kilo kontrolü

Sabah menü
Kılo 68.5
Esım yoktu canm bırsey ıstemedı ıkı dılım kek yedm.
Ögle menü
Menemen
3 dılım ekmek
2 tane cevız
Bıraz recel ve peynır
3 bardak cay

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z canm ılk konuya baktımda sen baslayalı ıkı ay olmus ve 3 kılo almıssın.ben baslayalı bır ay olmus ve 1.5 kılo almısım.bence normal gıdıyoruz.ayda 1.5 2 kılo normal bu saatten sonra artık demı yani

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z canm ılk konuya baktımda sen baslayalı ıkı ay olmus ve 3 kılo almıssın.ben baslayalı bır ay olmus ve 1.5 kılo almısım.bence normal gıdıyoruz.ayda 1.5 2 kılo normal bu saatten sonra artık demı yani
Bence gayet iyi gidiyoruz canım tabiki de kilo alcaz bak şurda 12 haftamız kalmış benim 10 haftam var sezeryan olacağım için
Bundan sonra ayda 2 kilo almakta normal üzeri olmasın ona dikkat edelim

Bence gayet iyi gidiyoruz canım tabiki de kilo alcaz bak şurda 12 haftamız kalmış benim 10 haftam var sezeryan olacağım için
Bundan sonra ayda 2 kilo almakta normal üzeri olmasın ona dikkat edelim
Sen tecrubelisın ne guzel.benm ılk bakalm nasıl olacak normal mı sezeryan mı artık.gercekten az kaldı ya.bazıları dıyo zaman gecmıyo dıye ama bana hızlı gecıyo valla.daha dun gıbı takvım yaptıgımda altta 6 haftalık yazıyodu bugun 28 olmus:110::eek:

Sen tecrubelisın ne guzel.benm ılk bakalm nasıl olacak normal mı sezeryan mı artık.gercekten az kaldı ya.bazıları dıyo zaman gecmıyo dıye ama bana hızlı gecıyo valla.daha dun gıbı takvım yaptıgımda altta 6 haftalık yazıyodu bugun 28 olmus:110::eek:
Bundan sonrakinde sende tecrübeli olursun ;)
Bebeğin doğsun o zaman gör zaman nasıl çabucak geçiyor 6,5 yaşında oğlum ne zaman bu kadar büyüdü şaşırıyorum zaman su gibi geçiyor
O yüzden tavsiyem bebeğinin Bebeklik dönemlerini doya doya yaşaman ben herşeyi sanki sorun yapmışım gibi o günler nasıldı hatırlamıyorum bile

Bundan sonrakinde sende tecrübeli olursun :KK66:
Bebeğin doğsun o zaman gör zaman nasıl çabucak geçiyor 6,5 yaşında oğlum ne zaman bu kadar büyüdü şaşırıyorum zaman su gibi geçiyor
O yüzden tavsiyem bebeğinin Bebeklik dönemlerini doya doya yaşaman ben herşeyi sanki sorun yapmışım gibi o günler nasıldı hatırlamıyorum bile
Aynen tecrubeli herkes oyle dıyo kucukken her anın tadını cıkar kafanı takma cok cabuk buyuyolar dıyorlar.ılk oldugu ıcın bılmemezlık korku heyecan sevınc ınsan karısık oldugundan sasıyo galıba.rabbım saglıklı sıhhatlı bol sütlü buyutmeyı nasıp etsn ıns herkese:anne:

Aksam menü
Hıc saglıklı degıl bılıyorm acıl hazırladm.
Bıraz kızartma
3 bardak cay
Ikı dılım ekmek
Bıraz peynır
Ikı tane cevız

Selam kızlar kilom 62.7
Sabah kaşarlı tost 1 yumurta 2 dilim peynir
Ara küçük bi paket çikolata
Akşam bir tabak pilav üstü döner azıcık menemen 2 dilim ekmek
Ara 1 dilim baklava 1 kase dondurma
Bugün biraz şekerli şeyler kaçtı yarın tartıda artıları görürüm artık

Tecrübeli anneler merak ettiğim bi konu var çevremdeki kişilerden 7. Aya girdn ya şimdi kilo almaya başlarsın asıl kilo son aylarda alınır tarzı konuşmaları sürekli duyuyorum cidden çok mu hızlanıyor bu kilo alımı

Tecrübeli anneler merak ettiğim bi konu var çevremdeki kişilerden 7. Aya girdn ya şimdi kilo almaya başlarsın asıl kilo son aylarda alınır tarzı konuşmaları sürekli duyuyorum cidden çok mu hızlanıyor bu kilo alımı
Bu durum kişiye göre değişiyor aslında
Ben ilk hamileliğimde 4-5 ay hiç kilo almamıştım olan sonra oldu ama acayip yiyordum durup dururken gelmiyor yani o kilolar ve 4 ayda 24 kilo almıştım
Geldiği gibi de gitmişti ama Doğumdan 4 ay sonra eski kilomdaydım bu arada özellikle son ay alınan kilo kilo değil ödemdir o zaman çok fazla oluyor çünkü
Bu hamileliğimde ilk başta daha fazla aldım 5. Ayımda 5 kilo almıştım bile bebek o zaman 200-250 gr dı
Şimdi artık kg olmasına rağmen 2 ayda 3 kilo aldım bu benim için mucize ilk gebeliği düşünürsek :) bakalım bundan sonrası nasıl ilerleyecek
Velhasıl herşey bizim elimizde :KK51:

Sabah menü
Kilo 68.5
Bır dılım ekmek
Bır tane haslanmıs yumurta
Bıraz peynır ve recel
Bırazda pekmez tahın
1 tane cevız
2 bardak cay

Back
X