Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 36 +4gunluk hamileyim on dokuz kilo aldm ama düğünde sekiz kilo vermistm üstüne hamile kaldm hemen kirkla kaldm suan 59 60 arasiyim ama hic siritmadi bende ilk doktorum sürekli direk yap diyip duruyodu bazlama hamur işi makarna pilav vw ekmek yeme kahvaltı da bi tek ekmek ye sebze sınırsız ye demişti tabi ben dinlemedm doktor da değiştim altmış bes de olsam siritmaz bende nohut yutmus solucan tabiri benm icin soylenmis sende de siritmiyosa dert etme bence zaten doğum da suydu kan di bebek derken rahat on kilo hastanede birakirz lohusalik dönemi uykusuzluk kalmaz kilo canmKızdüğünde haftalık hamileyim 58 kiloyla başladım şuan 62yim doktor her seferinde çok alma diyor. Ne yapabilir. Bende çok kilo almak istemiyorum uyguladığınız bi diyet var mı?
ne guzel sen çok az almışsın bende bundan sonra dıkkat edıcem ınsallah faydası olurilk haftalar ne kadar az alinirsa o kadar iyi. doktorun dogru demis zaten 6. aydan sonra zaten hizli ve fazla kilo aliosun. senin icin zor olur. ben 28 haftalik hamileyim 2.5 kilo aldim. sadece bebege faydali olan seyleri yiyorum. hamur isi tatli cikolata ekmek yemiorum.
ben takıntılıyım kilo konusunda iradem de ondan kuvvetli sanırım :) yoksa bakma sen nasıl canım istio baklava börek kızartma vs ama çatlarım sarkarım çirkin olurum die korktuğumdan yemiorum hiç birini :) bi de yürüyüş egzersiz de yapıorum faydası oluyo baya. yarın doktora gidicem bakalım bizimkinin kilosu ne durumda :) eger azsa vah bana vahlar bana biraz daha fazla yicem kıyamam ona :)ne guzel sen çok az almışsın bende bundan sonra dıkkat edıcem ınsallah faydası olur
valla canım bende anlamadım doktorum sürekli çok diyo psklojm bozuldu4 KİLO ALMIŞSIN NE VAR Kİ KİLON GAYET NORMAL BEN 55 TIM SUAN 61 OLDUM 17 HAFTALIGIM
tatlım helal olsun 2.5 kilo bravo ne diyim.ilk haftalar ne kadar az alinirsa o kadar iyi. doktorun dogru demis zaten 6. aydan sonra zaten hizli ve fazla kilo aliosun. senin icin zor olur. ben 28 haftalik hamileyim 2.5 kilo aldim. sadece bebege faydali olan seyleri yiyorum. hamur isi tatli cikolata ekmek yemiorum.
en iyisini yapmışın bence zaten hamileyken alınan kiloların nedeni hep bu iki canlısın sen ye ye ye sonrada çirkin çatlak kilolu bi vücutben takıntılıyım kilo konusunda iradem de ondan kuvvetli sanırım :) yoksa bakma sen nasıl canım istio baklava börek kızartma vs ama çatlarım sarkarım çirkin olurum die korktuğumdan yemiorum hiç birini :) bi de yürüyüş egzersiz de yapıorum faydası oluyo baya. yarın doktora gidicem bakalım bizimkinin kilosu ne durumda :) eger azsa vah bana vahlar bana biraz daha fazla yicem kıyamam ona :)
kesinlikle şuan kullandığım vitamin ilaçlarınında etkisi var. bu arada tavsiyelerine uyucam saol canımHamileliğin başında çok fazla kilo alırsan son zamanlarını hiç getiremezsin. Hamileliğin ilk beş ayı aldığın kilonun bebekle hiç ilgisi yok tamamen kendine alıyorsun. Ben hamileliğimin başından beri beyaz ekmek neredeyse hiç yemedim. Ekmek ve hamur işi olayını azaltabilirsin. Hareket ve yürüyüş etmende kilo almaman da avantaj sağlayacaktır.
Aldığım vitamin ve ilaçların bana kilo olarak hiç etkisi çok şükür olmadı. Yemekleri hep az az ve sık yedim. Bol su içmekte bu konuda bayağı yardımcı oldu. Bu zamandan sonra zaten bebek de daha hızlı geliştiği için bende alacağım :)
Allah inşallah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi
evet canım kesinlikle vitamin ilaçlarının çok etkisi varBende 68 le hamile kaldım. Çok şükür hala 68 kiloyum. Hiç ıvır zıvır yemiyorum. Hamur işi ile de pek aram yok. sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum. akşamları pek yemek yemiyorum. Zaten iştahımda yok. İnşaAllah 75kiloyla dogum yaparım. Vitamin ilaçları çok kilo yapıyor. Onlari kullansaydım şişmiştim şimdiye
Şu vitaminleri vermeseler olmuyor sanki. Hapkolik oluyor hamileler. Çok şükür vitamın degerlerimde sorun yok. İnşaAllah ta olmaz. Hiç vitamin ilaci kullanmayı düşünmüyorumevet canım kesinlikle vitamin ilaçlarının çok etkisi var
Kullanmadan da olmuyo canım hem bebek için hemde senin için önemli ben mecburen kullanıyorumŞu vitaminleri veseler olmuyor sanki. Hapkolik oluyor hamileler. Çok şükür vitamın degerlerimde sorun yok. İnşaAllah ta olmaz. Hiç vitamin ilaci kullanmayı düşünmüyorum
bende aynı durumdayım canım ben ilk 3 ay almadım 4. ayda bir anda 3 kilo aldım p.tesi kontrolüm var bakalım bu ay nasılım bu sefer kahvaltı yapmadan gidicem belki biraz az çıkarımKızlar 20 haftalık hamileyim 58 kiloyla başladım şuan 62yim doktor her seferinde çok alma diyor. Ne yapabilir. Bende çok kilo almak istemiyorum uyguladığınız bi diyet var mı?
Benim kızdıgım nokta vitaminlerde eksiklik olmasada yinede veriyorlar. Mesela benim kan değerlerim çok yüksek. Doktorun bir tanesi tutturdu kan ilacı yazacağım diye. Degerlerimde sorun yokken neden ilaç yazıyosun dedim. İlerde degerin düşebilir dedi bana. Bende ilerde yazarsın o zaman dedim. Kendi doktorumda degerlerimin bu kadar yüksek olmasina şaşirdı. Napiyosunda bu kadar iyi degerlerin dedi. Hiç ilaç kullanmana gerek yok dedi. Bol bol tahin pekmez ve kuru üzûm yiyin. Bide sabahlari 2tane cevizKullanmadan da olmuyo canım hem bebek için hemde senin için önemli ben mecburen kullanıyorum