Ben hamileliğe ilk başladığımda 69 kiloydum şuan 13 haftalık gebeyim tartıldım 64 kilo olmuşum sizce normal mi ilk üç aylık olunca mide bulantısı geçer demişlerdi o da geçmedi sizce çocuğuma zararlımı ilk gebeliğim hicbisey yemesem çocuğa zarari var mı
Ben hamileliğe ilk başladığımda 69 kiloydum şuan 13 haftalık gebeyim tartıldım 64 kilo olmuşum sizce normal mi ilk üç aylık olunca mide bulantısı geçer demişlerdi o da geçmedi sizce çocuğuma zararlımı ilk gebeliğim hicbisey yemesem çocuğa zarari var mı
Yok siz yinede yiyin meyve falan aç kendinizi ve bebeğinizi vitaminsiz bırakmayın bebek sizden besleniyor kusma falan oluyor yiyemeyebilirisniz bu yüzden zayiflarsiniz normal ama siz yinede elimizden geldiğince sağlıklı beslenin
Ben 5 ay ağır bulantıdan 15 kilo verdim şuan hala hamile kaldığım kiloya ulaşamadım ama bebeğimin gelişimi normal, sen yiyebildiğin kadar yemeye çalış bebekler alcağını alıyo zaten vücudundan buna en iyi örnek benim 5. Ayda hala su ihtiyacımı serumlardan alıyodum günlük yediğim yemek miktarı bir kaseyi geçmiyodu o da kusmazsam ama çok şükür bişey olmadı
bulantın ıcn doktor ılac verebılır. senın madenden yedı cocugun haftasına uyumlu demekkı doktor bısı demedıgıne gore :) bundan sonra sen meyve proteın almaya calıs . dr onerısıyle takvıye de alırsın. :) duzelcek tam bıtmese de azalcak bulantın ınsallah :)