Hamilelikte kilo

ProXima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
722
1.969
43
Merhabalar; 18 haftalık hamileyim, bugün doktor kontrolüm vardı..Tartıldığımda 6 kilo almışım. Doktorum çok fazla kilo almışım gibi davrandı..Biraz fazla farkındayım ama çok mu abartı? Bu haftalar da kaç kilo almıştınız? Biraz moralim bozuldu

Bence normal ben de şu ana kadar 5 kilo aldım.
Doktorum yeni tarttı bana herhangi bir sey söylemedi.
Ama sanırım biraz da kaç kilo ile hamile kaldığınız önemli. Kilosu yüksek olan gebelerde fazla kilo alımı istemiyor doktorlar

Ben totalde 4,5 kg almistim o yuzden bence de fazla

Canım son 3 ayda kontrolsüzce kilo alındığı için doktorlar o vakite kadar ne kadar az kilo alınırsa o kadar iyi gözüyle bakıyorlar. Ben 7 kilo aldım. 15 kiloyla tamamlayabilirsem iyi diye düşünüyorum.

Evet benimki fazlaymış o zaman Boyum da uzun olduğu için farkedilmşyor tabi pek ama tartı gerçekleri ortaya koyduBide benden önceki kişinin 21 haftalık on kilo aldığını duydum kendimce ne çok kilo almış dedim aşağı kalır yanım varmış gibi..Az kilo almak için nelere dikkat ettiniz meselavarsa tavsiyeleriniz çok sevinirim.

Normal de zayıf uzun boylu bir insanım, hamile kaldığımda boyuma göre ideal kilonun altındaydım..Doktorum biraz kuralcı biri ama yine de çok aşırı almışım gibi moralim bozuldu çünkü son aylarda çok kilo alınır diyorlar..Biraz korkuttu..

Ben protein agirlikli beslenmistim, az karbonhidrat. Seker zaten hemen hemen hic tuketmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…