• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo

Papatya2863

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
44
11
3
28
Kızlar 10+4 hamileyim karnım 4 aylık gibi ve yuvarlak sürekli adet olacakmışım da şişlik inecekmiş gibi hissediyorum normalde de kilom vardı balık etliyim ama karnım bu kadar yoktu insanlar dalga geçiyorlar bebek üzüm kadar senin 4-5 aylık karnın var zayıfla die sizler de böyle durumla karşılaştınız mı moralim çok bozuluyor kızlar yaaaa bide düğünümüz var haftaya insanlar soracaklar die düşünüyorum öz güvenim gidiyor 🥴 hamile insana böyle şeyler söylenmez diye bilirim Malesef benim çevremde ki insanlar sürekli bunu dile getiriyor

Ay hayır saçmalama kendini böyle şeylerle strese sokma. Ben 6 haftalık hamileyim kilom da yok normalde dümdüz olan karnım içi gaz dolu şekilde şiş. Kuzenim de söyledi geçen karnın ne çabuk çıkmış diye dedim o gazdan olan şişkinlik 6 haftada nasıl karın çıksın 😅 Bunun açıklaması var bağırsaktaki kaslar gevşediği için gaz birikiyormuş karında yaşayan çok kişi var. Kağan Kocatepe'nin youtube'da böyle bir videosu var "gebeliğin ilk aylarında karında şişkinlik" diye aratırsan bulursun. Keyfine bak, kimseye takılma. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini ❤️

Ay kimin ne dediğine kesinlikle takılma bende 17+6 haftalık hamileyim -1 kilo ile devam ediyorum göbeğimde sanki gaz varmış yada yeni yemek yemişim gibi hafif şişlikte sadece banada görenler hiç hamile gibi değilsin kilo vermişin bebeğin hastalanacak bu çocuk nasıl sağlıklı ki gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar ama kimseyi takmıyorum sadece doktorun dediklerini dikkate alıyorum ağzı olan herkes konuşur sen hiç elalemi takıp kendini strese sokma hayırlısı olsun inşallah 🌸

Back
X