Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
30 haftalık hamileyim ve karnım sanki sıcak su dökülmüş gibi kıpkırmızı, çatlak yok ama çatlak kızarıklığı değil.acaba karnım gerginleştiği içinmi? yada kremdenmi kaynaklanıyor(lierac kullanıyorum) böyle olan varmı???
benimde kırmızılık var ama damar damar sanırım benimki çatlak o kadarda bebe yağı sürdüm ama çatladı işte, ama kremde alerji yapmış olabilir sana bence bi dr la görüş canım
slm kızlar ben 38+5haftalık hamileyim karnım çok kötü kızarıklıklar var ama küçük degil büyük büyük çok çatlagım var kaşıntım var ama bu kazarıklıgı anlamadım nedir bilen varmı şimdiden tşk
bende de kızarıklık ve kaşıntı var..geçen hafta doktorun verdiği fitokrem alerji yaptı..korkumdan bişey de süremiyom..lierac alıcaktım vazgeçtim..sadece excıpıal lipo sürüyorum..ama kızarıklık ve kaşıntı var..güneş yanığı gibi..çatlama belirtisi mi acaba..
Benimde 2 bacağımın arkası aynı yer jiletten tahriş olmuş gibi kızarık. Yumruk büyüklüğünde kaşıntı çok yok neden ki acaba ya kafama takıldı. 36. Haftadayım fikri olan var mı?