• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte koyu sarı akıntı

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, hamilelikte akıntı olduğunu duymuştum fakat benim son günlerde çok koyu sarı akıntım oluyor bu normalmidir sizce?
Bu akşam bilhassa çok koyuydu, tedirgin oldum doğrusu...

akıntının rengi sarı olduğunda bir sorun yok demektir.eğer akıntı kırmızı yada kahverengiye dönerse işte ozaman mutlaka doktoruna gitmeni tavsiye ederim.sağlıklı hamilelikler dilerim:nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler arkadaşım.
Çok koyu olunca telaşnalndım doğrusu, yarın doktoru arayacağım ama ondan önce sorayım dedim, gece gözüme uyku girmez yoksa...

yok yok telaşlanma.tabiki yine doktorunu ara için rahat eder.akıntılarını hep takip et kokulu kırmızı_kahverengi olursa işte ozaman sorun var demektir.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.gece rahat uyu boşyere kendini de bebeğini de strese sokma:):nazar::nazar::nazar:

Kokuda şöyle aslında, rahatsız edici bir koku yok, sadece tuvalet kağıdındaki akntıyı görünce kokusuna bakmak zorunda kaldım o şekilde bir koku aldım, yani özellikle bakmadıkça koku almıyorum.

sanırım ilkkez anne olunca böyle endişeli olunuyor.bende çok telaşlı bir anne adayıydım ve halen çok telaşlı bir anne olarak hayatıma devam ediyorum:)hamile olduğumda bende de bu akıntılar olurdu ( sanırım bu her hamile bayanda olan bir durum ) doktorum akıntılarımı takip etmemi soyledi.bu sarı kokusuz akıntıların vajinayı korumak için vücudun ürettiği bir salgı olduğunu söylemişti.sende ki gayet normal olması gereken bir durum.bu arada kaç aylık hamilesin?? insanın ilk bebeği olunca gözünden sakınıyor seni çok iyi anlıyorum.yarında güzel haberler almanı diliyorum doktorundan.

yumurtlama dönemınde de akıntı cok oluyo mu arkadaslar..bu gunlerde sanırım yumurtluyorum tarıhe göre..akıntım var ıkı gundur cok koyu deıl ama sarı sekılde..
ıkı gundur ılışkıye gırdık eşimle ama gerı cekme yontemıyle..ıcıme boşalmadı hıç..hamılelık olur mu bu sekılde?????*** şubat ve sonrasında duşunuyoruz da nasıpse :)

kızlar bende 15 haftalık hamişim 2 gündür kokusuz sarı bazen koyu sarı akıntım oluyor ama bu sürekli dğl bakıyorum sonra beyaza dönüyor ara ara bu tarz geliyor doktorumu aradim kaşıntı kötü koku yeşil yada kanlı akıntın olursa gel dedi benim 2.gebeliğim o yüzden biraz daha sakinim :-)kızımda da 4.ayimda böle olmuştu fitil kullanmiştim geçmezse yine gidicem endişe etmeyin bişicik olmaz.. :-)

Son düzenleme:
bende de koyu sarı akıntı var, bir de sanki ağır kokuyor gibi, iltihabik bir koku değil ama yine de midemi kaldırıyor, inşşallah normaldir.

Back
X