Hamilelikte kulak iltihabına soğan suyu uygulayanlar

asel2434

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
109
51
18
38
Merhabalar,9 haftalık hamileyim.kulak iltihabım var.sigroput damla vermişti doktor,1 hafta kullandım,kontrole gittiğim doktor,biz bu damlayı hamilelere vermiyoruz dedi,1 hafta kullanmıştım antibiyotik yazdı,augmentin.kullanmak istemiyorum.önerisi olan var mı?veya bu şekilde antibiyotik kullanan?soğan suyu damlatmak iyi gelir diyorlar.lütfen bir fikir verin hanımlarrrr

kulağınızı tahriş edebilir,augmentini kullanabilirsiniz hamilelikte güvenilir ilk ilaç ismidir,emzirme döneminde de kullanılır sık sık maruz kaldım,yan etkilerine dikkat edin bişey olmaz inşallah

Sarımsak koy kulağına, çok içeri doğru atma sakın…
Acayip etkili tek geçerim.
Oğlum geçen kış çok hastalandı, kulağına da iltihaplanmış. Ciğer hastalığında vurur kulağa dedi doktor.
Sarımsak koydum anında etki, 5 gün koydum.
Sonra kendim de denedim hem kulak sem sinüzit için burnuma. Antibiyotik gibi.
Sinüzit için antibiyotik içe içe bağırsaklarım bozuldu. Şimdi ara ara sarmısak koyup boşaltıyorum sinüslerimi..

kulağınızı tahriş edebilir,augmentini kullanabilirsiniz hamilelikte güvenilir ilk ilaç ismidir,emzirme döneminde de kullanılır sık sık maruz kaldım,yan etkilerine dikkat edin bişey olmaz inşallah
Teşekkürler cevabınız için ,bir kaç gün bekleyip geçmezse içecem artık mecbur.

Soğan suyundan daha iyi sanırım ,daha risksiz gibi geldi bana,bugün deneyeyim.ne kadar bekleniyorsunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…