• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kuzukulağı yenilir mi

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eylül 2010
Mesajlar
456
Emoji Skoru
2
Puanlar
66
Yer
Çanakkale
şimdi fazlasıyla yedim ama sonra düşündüm acaba........
netten baktım ama hiçbirşey yazmıyor sizce zararlı mıdır hiç duydunuz mu.
 
ot olan kuzukulağı mı??sanmam,niye zararlı olsun ki.....yok hayvan olandan bahsediyorsan onu bilemeyeceğim:52:
 
yok canım ya tam tersi otlarda bol bol kalsiyum var vücudun bu duruma çok sevinmiştir:)
 
Sadece fazlası müsil etkisi yapar onun dışında çok yararlı bir bitki salata olarak gayet güzel yenilebilir Doğada oluşan herşey yararlı ama fazlası zararlı benim üniversite mezuniyetim ziraat nettede bu bilgi var (Romatizması, böbrek ve gut hastalığı olanların kuzukulağı yememesi gerekiyor) benim fikrim bu sağlıklı gebelikler :)
 
yarpuz (filiskin), su teresi (acuce) , dere otu yasak diye biliyorum ama kuzu kulağını duymamıştım. şurada gebelikte kullanılması sakıncalı bitkiler yazılmış ben de şaştım kaldım :53: bitkilerin yararları !!!!!!!!!!
 
tere otunun zararlı olduğunu duymuştum.kuzu kulagı (ot olan)hk.bişey duymadığım için tereddütte kaldım ama c vitamini içerdiğini biliyorum.bi de dediğiniz gibi çok yememek lazım.ama bi de ekşiliya ne güzel tam yiyimlik.
 
maydanoz ve nar suyu yasak
 
ya ben şu ana kadar o kadar nar suyu içtimki eşim hergün nar portakal suyu yapar.bi sorun olmadı şimdiye kadar.ama maydonoz hiç yemedim.
 
Yapmayın arkadaşlar 1 bardak adaçayı canım çok çekti bişey mi olcak şimdi hayırr içersin yersin fakat haftada 4 bardak olur maydanoz yersin ama her dakka değil nar yemek yada içmek gibi bir çok sebze yada meyva tüketilebilir dikkatlice sadece mandalina,portakalında fazlası zarar işin detayına girilirse kimse içinden çıkamaz Alternatif tıp çok önemlidir Yaradan herşeyi kararında yememiz için yaratmış
 
bende çok severim çok merak etmiştim burdan bilgi aldım çok teşekkürler:nazar::emir_bebek:
 
terenin zararlı olduğunu bilmiyodum. sabah birsürü kuzu kulağı ve tere yedim. midem bulandığı için herşeyi yiyemiyorum. salata, yoğurt ve portakalla idare ediyorum.yemek yapasım bile gelmiyor. ne olacak benim bu halim? sizlerde durum nasıl?
 
terenin zararlı olduğunu bilmiyodum. sabah birsürü kuzu kulağı ve tere yedim. midem bulandığı için herşeyi yiyemiyorum. salata, yoğurt ve portakalla idare ediyorum.yemek yapasım bile gelmiyor. ne olacak benim bu halim? sizlerde durum nasıl?

cnm benimde midem 4 aya kadar çok bulandı daha yeni kendime geliyorum iştah da eh işte :50::49:
 
Kuzukulak cok faydalidir hamilelikte dislere cok fazla yararu vardir c vitamini ozellikle fazladir salatadan ziyade elinize alin yiyin daha dogal ama bir avuç tan fazlasini ymeyin zararu yok ama migde agrisi yapar erik gibi
 
yeşil bitkilerin zarardan daha çok faydası var canım. benim doktor güzelce yıkayıp ekmekle ye bile dedi. ıspanak, marul yeşil otlar bunlar çok faydalı dedi. o yüzden sakıncalı olduğunu düşünmüyorum afiyet bal şeker olsun :kk77:
 
Ben bir defasında nerdeyse bir bağ tek seferde yedim. Bulantım çok fazlaydı o zaman, canim istemişken bir güzel yedim vala. Ama sonra midem çok fena yandı, ve bulandı. Onun dışında bir zararı olmadı bana.
 
Back
X