- 15 Haziran 2019
- 35
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi Esat annesi
-
Hayırlı akşamlar bayanlar 6 haftalık hamileyim ara ara sadece sildiğimde peçeteye bulaşan akıntının içinde lekelenmem oluyor ama normalde beyaz akıntı geliyo 5 ay önce düşük yaptım çok tedirginim devamlı olmadığı için Dr a gitmedim böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren oldu mu teşekkür ederim şimdiden
Benımde bu haftalarda lekelenme olmuştu,progestan verdi doktorum,kullanmıyorsan doktoruna danış canım,bu haftalarda kahve pembe lekelenme normalmiş,kırmızıya dönerse acil doktoruna başvur,sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayırlı akşamlar bayanlar 6 haftalık hamileyim ara ara sadece sildiğimde peçeteye bulaşan akıntının içinde lekelenmem oluyor ama normalde beyaz akıntı geliyo 5 ay önce düşük yaptım çok tedirginim devamlı olmadığı için Dr a gitmedim böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren oldu mu teşekkür ederim şimdiden
Hayırlı akşamlar bayanlar 6 haftalık hamileyim ara ara sadece sildiğimde peçeteye bulaşan akıntının içinde lekelenmem oluyor ama normalde beyaz akıntı geliyo 5 ay önce düşük yaptım çok tedirginim devamlı olmadığı için Dr a gitmedim böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren oldu mu teşekkür ederim şimdiden
Dr ma msj attım az ise sıkıntı olmaz dedi ama içim rahat değilİlk haftalarda oluyormuş normalmiş. Çoğu kişide oluyor bende de olmuştu. Ama siz yinede bir görünün ihmal etmeyin. Hem içinizde rahatlamış olur.
Var gülüm var, doğuma kadar bınu yaşayan da var. Ama gecmişinde düşük varsa zıpla git doktora progestan verir .Hayırlı akşamlar bayanlar 6 haftalık hamileyim ara ara sadece sildiğimde peçeteye bulaşan akıntının içinde lekelenmem oluyor ama normalde beyaz akıntı geliyo 5 ay önce düşük yaptım çok tedirginim devamlı olmadığı için Dr a gitmedim böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren oldu mu teşekkür ederim şimdiden
Progestan evde var önceki hamileliğim den Dr a msj attım az ise bişey olmaz dediBenımde bu haftalarda lekelenme olmuştu,progestan verdi doktorum,kullanmıyorsan doktoruna danış canım,bu haftalarda kahve pembe lekelenme normalmiş,kırmızıya dönerse acil doktoruna başvur,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inşallah geçer canım teşekkür ederim9.haftada bende de olmuştu. Sadece peçeteye geliyordu. Hemen Dr a gittim. Birşey göremedi Dr. Zaten ertesi günüde kendi kendine geçti. Sende için rahat etsin diye bir Dr görün istersen.
Yazdım canım Dr ma az ise devamı yoksa bişey olmaz dediVar gülüm var, doğuma kadar bınu yaşayan da var. Ama gecmişinde düşük varsa zıpla git doktora progestan verir .
test yap canım hep birlikte sevinelimKızlar merhaba adetime yaklaşık 5 gün var kanama oluyor ve bi daha gelmiyor kırmızı değil pembemsi bi renk karnım belim ağrıyor adet olcak gibiyim ama olamıyorum sizce hamilemiyimdir
Dün eczaneye gittim test istedim 3 gün daha bekle dedi yarın gidip alcam bakalım inşallah canım öyledir Rabbim büyüktest yap canım hep birlikte sevinelim
Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 5-6 haftalık hamileyim ve açık kahve lekelenmelerim oluyor. Endişeleniyorum. Doktor normal dedi ama sormak istedimHayırlı akşamlar bayanlar 6 haftalık hamileyim ara ara sadece sildiğimde peçeteye bulaşan akıntının içinde lekelenmem oluyor ama normalde beyaz akıntı geliyo 5 ay önce düşük yaptım çok tedirginim devamlı olmadığı için Dr a gitmedim böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren oldu mu teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?