Hamilelikte lekelenme

Esat annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
35
9
1
34
Hayırlı akşamlar bayanlar 6 haftalık hamileyim ara ara sadece sildiğimde peçeteye bulaşan akıntının içinde lekelenmem oluyor ama normalde beyaz akıntı geliyo 5 ay önce düşük yaptım çok tedirginim devamlı olmadığı için Dr a gitmedim böyle olupta sağlıklı gebelik geçiren oldu mu teşekkür ederim şimdiden

İlk haftalarda oluyormuş normalmiş. Çoğu kişide oluyor bende de olmuştu. Ama siz yinede bir görünün ihmal etmeyin. Hem içinizde rahatlamış olur.

Benımde bu haftalarda lekelenme olmuştu,progestan verdi doktorum,kullanmıyorsan doktoruna danış canım,bu haftalarda kahve pembe lekelenme normalmiş,kırmızıya dönerse acil doktoruna başvur,sağlıkla kucağına alırsın inşallah

9.haftada bende de olmuştu. Sadece peçeteye geliyordu. Hemen Dr a gittim. Birşey göremedi Dr. Zaten ertesi günüde kendi kendine geçti. Sende için rahat etsin diye bir Dr görün istersen.

Var gülüm var, doğuma kadar bınu yaşayan da var. Ama gecmişinde düşük varsa zıpla git doktora progestan verir .

Progestan evde var önceki hamileliğim den Dr a msj attım az ise bişey olmaz dedi

Kızlar merhaba adetime yaklaşık 5 gün var kanama oluyor ve bi daha gelmiyor kırmızı değil pembemsi bi renk karnım belim ağrıyor adet olcak gibiyim ama olamıyorum sizce hamilemiyimdir

Merhaba son durumunuz nedir? Ben de 5-6 haftalık hamileyim ve açık kahve lekelenmelerim oluyor. Endişeleniyorum. Doktor normal dedi ama sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…