• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte leslie sansone

Partk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
202
144
33
Kızlar merhaba ben 9 hafta 1 günlük hamileyim. Dışarda yürüyüş yapmayı pek sevmiyorum evde leslie yapablir miyim ya da yapanlar var mı önerilerinize ihtiyacım var. Leslie yürüyüş videosunu bilmeyenler googledan bakabilir seviyeleri var ve kendini cok zorlamadan yapılabiliyor. Cevaplarınızı bkliyorum kızlar :anneadayı:

Merhaba. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. Ben bu hamileliğimde bir şey yapamadım ama ilkinde yapmıştım. 4. aydan itibaren dışarıda yürüdüm. Yürüyemediğim zaman Leslie yaptım. Yalnız onlarla aynı hızda yapmadım. Dikkat ettim. Son aylarda insan epey ağırlaşıyor. Yürüyüşünüzü eğer bir sıkıntı yoksa sakın aksatmayın .

Merhaba. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. Ben bu hamileliğimde bir şey yapamadım ama ilkinde yapmıştım. 4. aydan itibaren dışarıda yürüdüm. Yürüyemediğim zaman Leslie yaptım. Yalnız onlarla aynı hızda yapmadım. Dikkat ettim. Son aylarda insan epey ağırlaşıyor. Yürüyüşünüzü eğer bir sıkıntı yoksa sakın aksatmayın .
Peki suan leslie için erken mi olur beklemeli miyim

Peki suan leslie için erken mi olur beklemeli miyim
Bunu doktorunuzla konuşsanız daha iyi olur. Benim ilk hamileliğim düşükle sonlandı. Hal öyle olunca ikinci ve üçüncüde dr sakınca görmediği halde bir şey yapmadım. Ben olsam 12. haftaya dek bekler, sonra her gün evde veya dılarıda yürürdüm. Son aylarda engellenemez kilo artışı olduğundan ben hem 1 mil Leslie hem de 20 dk egzersiz yapmıştım.

Back
X