E emelemel06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 9 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 47 19 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi emelemel06 #1 6,ayından sonra özel bölgede kı kılları temızlemek cok zor .s,z kımlerden destek aldınız bu konuda esındıen veya aıleden bırındenmı kuaferdenmı
6,ayından sonra özel bölgede kı kılları temızlemek cok zor .s,z kımlerden destek aldınız bu konuda esındıen veya aıleden bırındenmı kuaferdenmı
SEVCAN_84 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2007 Mesajlar 1.539 Emoji Skoru 371 Puanlar 648 Yaş 42 Yer İstanbul 19 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi emelemel06 #2 Allah razı olsun ablam yardım etmişti.ağda yaptırmıştım..yakınlarından nazik olmaları koşulu ile yardım alabilirsin kuzum kimse yoksa eğer hiç utanma git temiz bir kuaföre yaptır...
Allah razı olsun ablam yardım etmişti.ağda yaptırmıştım..yakınlarından nazik olmaları koşulu ile yardım alabilirsin kuzum kimse yoksa eğer hiç utanma git temiz bir kuaföre yaptır...
Selinby61 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 4.551 Emoji Skoru 2.459 Puanlar 133 19 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi emelemel06 #3 emelemel06 .!.: 6,ayından sonra özel bölgede kı kılları temızlemek cok zor .s,z kımlerden destek aldınız bu konuda esındıen veya aıleden bırındenmı kuaferdenmı Genişletmek için tıkla... En temizi kuafor canim. Devamli yaptigi icin eli alışık ağdaya. Ben yakinlarimdan daha cok utanirim galiba kuafore gidiyorum rahatlikla
emelemel06 .!.: 6,ayından sonra özel bölgede kı kılları temızlemek cok zor .s,z kımlerden destek aldınız bu konuda esındıen veya aıleden bırındenmı kuaferdenmı Genişletmek için tıkla... En temizi kuafor canim. Devamli yaptigi icin eli alışık ağdaya. Ben yakinlarimdan daha cok utanirim galiba kuafore gidiyorum rahatlikla