• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

bayaNKediiiii

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhabalar sizlere danışmak istediğim bir konu var beş haftalık hamileyim şükür ama hamileliğim biraz sıkıntılı kanamam oluyor ve olabildiğince yatıp iş yapmamaya çalışıyorum bir süre hastanede yattım çıktım fakat şimdi yeni hamileyim biraz da sıkıntılı olunca çok korkum var sorum şu aslında ben özel bölge temizliğimi nasıl yapıcaamm 😐 normalde beyaz eldiven ile alıyodum hamilelikten önce aldığım gibi iki gün demeden adet oluyordum şimdi yine eldivenle yapsam ya çoçuk pırt diye elime gelirse ya yine kanamam olursa çok korkularım var bu konuda epilasyon cihazları mı kullansam cımbızlı olan dan yada nasıl bişey yapabilirim hele bi yardımcı olabilir misiniz 😥

Ben epilasyon aleti ile alıyorum ama sizin alma seklinizde gayet ideal korkma öyle pırt diye çıkmaz bebek.kanama içinde progesteron fitil yada iğne kullanmaniz lazım hemde düşüğü engelliyor 12. Haftaya kadar

Ben epilasyon aleti ile alıyorum ama sizin alma seklinizde gayet ideal korkma öyle pırt diye çıkmaz bebek.kanama içinde progesteron fitil yada iğne kullanmaniz lazım hemde düşüğü engelliyor 12. Haftaya kadar
Evet hem progestan iğne hemde ilaç kullanıyorum tek korkum alırken kanama tekrarlaması

Bende de aynı problem var ben hala nası il yapsam çözemiyorum ne yapsam sanki bişi olur gibi gibi geliyor emin olamıyorum

Merhabalar sizlere danışmak istediğim bir konu var beş haftalık hamileyim şükür ama hamileliğim biraz sıkıntılı kanamam oluyor ve olabildiğince yatıp iş yapmamaya çalışıyorum bir süre hastanede yattım çıktım fakat şimdi yeni hamileyim biraz da sıkıntılı olunca çok korkum var sorum şu aslında ben özel bölge temizliğimi nasıl yapıcaamm 😐 normalde beyaz eldiven ile alıyodum hamilelikten önce aldığım gibi iki gün demeden adet oluyordum şimdi yine eldivenle yapsam ya çoçuk pırt diye elime gelirse ya yine kanamam olursa çok korkularım var bu konuda epilasyon cihazları mı kullansam cımbızlı olan dan yada nasıl bişey yapabilirim hele bi yardımcı olabilir misiniz 😥
Öncelikle çocuk öyle sivilce değil ki pırt diye ele gelsin ben 9 ay ağdaya gitti ve bebiş doğdu ve büyüdü bile bu dönemde önemseyeceğiniz en önemli şey en hijyenik hangisi bana ilk hamile olduğumda herkes yükseğe uzandım bebeğim düştü karnımı övdüm bebeğim düştü demişti ben de kayak tatili için ayarlama yapmıştım hamile olduğumu bilmeden ve tandım bir doktora gittim tatil öncesi ve bunları anlattım doktorum bana bir ağaçtı sallarsan çürükler düşer dedi yani sağlıklı bir bebek öyle kolay kolay düşmüyor düşen beli için de sevinmek gerek demişti doktorum sağlıksız çünkü diye bana çok mantıklı gelmişti ve bir hafta kayak yaptım şükür onca düşmeye rağmen gayet sağlıkla dünyaya geldi

Back
X