- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
tabıkı cektıremezssınız cunku mamaografıde rdyasyon alırsınız.pnun yerıne kadın dogum doktorunuza gıdın o sızı ultrasona falan yonlendırır.hamılelık degısımıde olabılır cok dusunmeyın ve endıselenmeyın bence.
ya kotu dusunmeyın hemen belkı yag bezesıdır bır cok kadında var dedıgım gıbı once bır doktorunuzla gorusun hemen kotu seyler dusunmeyın.
Eğer yasiniz 40in altinda ise zaten mamografi cektiremezsiniz meme usgcektirebikirsiniz hatta renkli meme usg cektirin bence meme dokusu ile alakali olabilir fibrokistik dokuda ise agri yapmasi gayet normal canim uzulme Allahin izniyle bisey cikmaz moralini bozma ben 2 defa kitle aldiran biri olarak boyle dusunuyorum
sağol gökçe.icimi rahatlattı.peki hangi doktora gideceğim.
genel cerrahiye mi yoksa????
Evet canim ben ikisinde de genel cerrahiye gorundum ama benimkiler istenmeyen kitle papilloma oldugu icin aldirdim ama seninkinin meme dokusu ile alakali oldugunu dusunuyorum yaa aslinda kadin doguma da gitsen seni usgye yonlendirir sonucta her ikisi de usg ister zaten
Ne demek Allah senden de razi olsun simdiden cok cok gecmis olsun ama canini sikma kendini de bebisi de uzme lutfen korkma biseycik cikmiycak gonlunu ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?