Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
18 haftama giricem..fakat vajinada kaşıntıyla beraber yanma oluyor..yarın doktora gidicem..bu duruma yakalanan varmı arkadaşlar bide bebeğe zarar verirmi tedirginim (((((
18 haftama giricem..fakat vajinada kaşıntıyla beraber yanma oluyor..yarın doktora gidicem..bu duruma yakalanan varmı arkadaşlar bide bebeğe zarar verirmi tedirginim (((((
merhabalar canm öncelikle geçmiş olsun bende ilk gebeliğimde aynı durumdaydım öyleki sosyal yaşantımı bile etkiliyordu bu kaşıntılar doktorum travazol kremi verdi çok rahatlatıyor o krem ancak bu seferki hamileleğimde oktorum asla kullanma bebeğee sanada zararı yok ama ben zorunlu olmadıkça kullandırmam ilaç dedi korkmana gerek yok mantar genel olarak çoğu hamile ve bayanlarda olabiliyor doktorum bana bebeğe zarqrı olup olmayacağını söylemedi ama benimkisi sık sık tekrarlayan bi durum olduğundan eşimede 4 tabletlik bir hap verdi son aylarımda tekrarlayınca mantar bu sefer fiti verdi bana ah kullanmaz olaydım o fitili kudurttu beni kaşıntıdan hemen duşa giirp yıkamıştımondan sonrada 4 yıl boyunca mantar tekrarlamamıştı.. Umarım sende sorunsuz atlatırsın
cnm ama mutlaka doktoruna görün ilaç falan verecekdir muhakkak uruma göre mesela enfeksiyondan dolayı amniyon sıvısıda gelebiliyormuş ben çok şükür sıkıntısız atlatmıştım diğer gebeliğimi inş sende atlatırsın
cnm ama mutlaka doktoruna görün ilaç falan verecekdir muhakkak uruma göre mesela enfeksiyondan dolayı amniyon sıvısıda gelebiliyormuş ben çok şükür sıkıntısız atlatmıştım diğer gebeliğimi inş sende atlatırsın
cok teşekkür ederim canım..gittim doktora vajinal muayne etti akıntıdan kaynaklandığını söyledi..ve fitil verdi hatta neo petron die 7 gecelik bir fitil..idrar kültürüm bile temiz çıktı akıntıdan kaynaklıyor dedi..şimdi o fitili kullanıyorum sana zamanında hangi fitili verdi doktorun bilemiyorum ama aynen kasıntıdan deliriyorum bide yanma oluyor sabah saaterinde sonra geçiyor..tabi bu arada akıntı devam ediyor fitilin vermiş olduğu akıntı diye düşünüyorum çünkü önceden bu kadar yoktu..inş..iyi gelir ve bu fitiller bebeğe bi zarar vermez umarım