• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mantar ve idrar yolu enfeksiyonu

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
799
1.715
63
Kızlar merhaba. Gebelik öncesi idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaçla tedavi sonrası düzeldi. Fakat şuan gebeliğimin 17. Haftasındayım aşırı kaşıntı oluyor hafif pamukçuk gibi bir şey var ben mantara yordum. İnternette sirkeli su diyorlar ama gebelikte kullanımı sakıncalı olmaz mı? Aranızda kullanan var mı? Yoksa da ne önerirsiniz?

Mutlaka bir doktora tekrar gidin. Belki başka bir şey olabilir.

Şuan temizledim fakat kaşıntı bir türlü durmuyor, uyutmadı beni
Mutlaka yarın bir gorunun doktora. Normalde kaşıntı için ilaç verirler ama hamilelikte her ilaç, merhem kullanılmıyor biliyorsunuz. Sirke de zarar verebilir belki o yüzden mümkün mertebe bir şey yapmayın bence. O kaşıntı cok kötü hamile değilken yaşamıştım. Pamuklu iç çamaşırı giyin mutlaka.

Mutlaka yarın bir gorunun doktora. Normalde kaşıntı için ilaç verirler ama hamilelikte her ilaç, merhem kullanılmıyor biliyorsunuz. Sirke de zarar verebilir belki o yüzden mümkün mertebe bir şey yapmayın bence. O kaşıntı cok kötü hamile değilken yaşamıştım. Pamuklu iç çamaşırı giyin mutlaka.
Evet çok sıkıntı randevu da bulamıyorum ne yapacağımı bilemedim

Evet çok sıkıntı randevu da bulamıyorum ne yapacağımı bilemedim
Normalde gittiğiniz doktorunuzun telefonu falan varsa bir arayın yarın durumunuzu anlatın. Maalesef devlette isi olan da gidiyor olmayan da. Çok geçmiş olsun.

Normalde gittiğiniz doktorunuzun telefonu falan varsa bir arayın yarın durumunuzu anlatın. Maalesef devlette isi olan da gidiyor olmayan da. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, Devlet hastanesine gittiğim için herhangi bir doktorun numarası yok malesef çekeceğim bu gece...

Kızlar merhaba. Gebelik öncesi idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaçla tedavi sonrası düzeldi. Fakat şuan gebeliğimin 17. Haftasındayım aşırı kaşıntı oluyor hafif pamukçuk gibi bir şey var ben mantara yordum. İnternette sirkeli su diyorlar ama gebelikte kullanımı sakıncalı olmaz mı? Aranızda kullanan var mı? Yoksa da ne önerirsiniz?
Merhabalar, gebelikte krem ve fitil kullanabilirsiniz. Kaşıntı için anestol krem yada fito krem öneririm, kaşımak enfeksiyonu ilerletir mümkün olduğunda dokunmamaya çalışın. Çamaşırlarınızı ütülemeyi unutmayın geçmiş olsun

Back
X