Hamilelikte mantar

mira1604

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
4
1
1
36
7 haftalık hamileyim mantar oldum kaşıntı geçmiyor krem kullanmak istemiyorum dr gerekmedikçe sürme dedi zaten içinde de yazıyor ilk 3 ay gerekmedikçe kullanmayın diye başka bildiğiniz yöntemler var mı gerçekten geriliyorum artık bu kaşıntı iyice psikolojimi bozmaya basladı

7 haftalık hamileyim mantar oldum kaşıntı geçmiyor krem kullanmak istemiyorum dr gerekmedikçe sürme dedi zaten içinde de yazıyor ilk 3 ay gerekmedikçe kullanmayın diye başka bildiğiniz yöntemler var mı gerçekten geriliyorum artık bu kaşıntı iyice psikolojimi bozmaya basladı
Elma sirekesini 1 e 1 ölçü de su ile karıştır makyaj pamuğu ile ya da elinizle taharet aldırın bölgeye istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz ancak en güzeli sabah ve yatmadan önce.

Kaşıntı olduğunda avuç içi kadar pamuğa 1 tatlı kaşığı ev yapımı yogurttan koyup iç çamaşırı içine yerleştiriyorun ben. 3 saat kadar dokunmayın. Sonra şu ile temizleyin. Kaşıntı devam ederse yineleyin.
Onun dışında bolca ama bolca su için çamaşır daima kuru kalsın. Günlük ped vs asla kullanmayın. Çamaşırı pamuklu kullanın. 90 derecede yıkayıp ütüleyin. Mantar enf ne yazikki gebelikte sık oluyor ve sürekli tekrarlıyor. Asla boslamayin. Daha erken dönemdesiniz yolunuz çok uzun

Kaşıntı olduğunda avuç içi kadar pamuğa 1 tatlı kaşığı ev yapımı yogurttan koyup iç çamaşırı içine yerleştiriyorun ben. 3 saat kadar dokunmayın. Sonra şu ile temizleyin. Kaşıntı devam ederse yineleyin.
Onun dışında bolca ama bolca su için çamaşır daima kuru kalsın. Günlük ped vs asla kullanmayın. Çamaşırı pamuklu kullanın. 90 derecede yıkayıp ütüleyin. Mantar enf ne yazikki gebelikte sık oluyor ve sürekli tekrarlıyor. Asla boslamayin. Daha erken dönemdesiniz yolunuz çok uzun
Çok teşekkür ederim

Bende yaşamıştım maalesef hamilelerde sık görülen bir durum şuan 7 aylığım bende 2 aydır rahattım yeniden başladı akıntım arttı zaten tahmin ediyordum kaşıntı ile kendini belli etti iyice ben her zaman sirkeli su kullandım 1 e 1 ölçü ile taharetinizi alabilirsiniz bu suyla hiç bir zarari yok kendi doktorum önerdi banada beni tek rahatlatan şey o şuan mesela gece elma sirkem bitmiş idareten mecbur kaldım krem sürdüm yarın sabah ilk iş sirke almaya😀 geçmiş olsun geçer ihmal etmeyin ama

Back
X