hamilelikte mantar

Bitterkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
54
0
36
Ankara
Merhabalar ben 32 haftalk hamileyim ve mantar olustu bende doktorum fitil yazdi kullandim ama daha cok peynir kesigi gibi seyler gelmeye başladı ve akıntımda artti bu normal mi kullananlardan beni bilgilendirmesini rica ediyorum

Hamilelikte olmadim da, mantar olmustum. Krem verdi doktor. Temizleyici krem, birde ic camasir ve kiyafetleimi sirke ile yikamami, 7 gun boyunca cok cok su icmemi, kremi kullanmami istemisti. Bir de hap vermisti. Kiyafetlerini mutlaka yika sirkeyle makinada. İc camasirlarini ayri yika... Normal fitilden sonra gelen sanirim, ben krem kullandigimdada olmustu. Sık sık ic camasir degistir.. Gecmis olsun...

Merhabalar ben 32 haftalk hamileyim ve mantar olustu bende doktorum fitil yazdi kullandim ama daha cok peynir kesigi gibi seyler gelmeye başladı ve akıntımda artti bu normal mi kullananlardan beni bilgilendirmesini rica ediyorum

Bende de oluyordu mantar ve senin söylediğin şekilde çok fazla yoğundu.

Ama doktorum fitil ya da herhangi bi ilaç vermedi zararlı olur diye..

Zaten ne kullansan da fayda etmiyormuş sanırım..

Doğumdan sonra geçiyor tamamen..

Ben hiç bir şey kullanmadım , doğum yapınca geçti..

Bende hamilelikte olmadim ama daha once oldugumda fitil ve krem kullanmistim ilk baslarda beyaz yogun bi akintin gelmesi normal benim iki gune gecirmisti cok gecmis olsun

Bende de oluyordu mantar ve senin söylediğin şekilde çok fazla yoğundu.

Ama doktorum fitil ya da herhangi bi ilaç vermedi zararlı olur diye..

Zaten ne kullansan da fayda etmiyormuş sanırım..

Doğumdan sonra geçiyor tamamen..

Ben hiç bir şey kullanmadım , doğum yapınca geçti..
Ben dogum esnasinda eger mantar varsa bebegin agzinda pamukcuk olusuyomus diye duydum

Back
X