Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ikinci ayimda.gittim bebek kucuk demislerdi vermemislerdi insallah simdi verirler. Bide okadar akintim oluyoki sumu sizdiriyo akintimi korkuyorumcanım doktora gitsene fitil veriyor hemen. ama kafana göre eczaneden fitil alma çünkü hamilelikte kullanılamayanları da var
Ya gunlwrdir eczaneleri gezdiriyorum vajina yikama jeli yada sabunu hic biri yok bulamadik nasil bise anlamadimİçtaraftaysa bilemicem ama sirke iyi geliyomuş .Hamilesin dikkat et .Kuru ve temiz tut devamlı degiştir iççamaşırını.
Bi markanın femin wash diye bi ürunü var devamli onu kullaniyorum ben.Yikama jeli.
yok su değildir... kaşıntı falan da var mıYa ikinci ayimda.gittim bebek kucuk demislerdi vermemislerdi insallah simdi verirler. Bide okadar akintim oluyoki sumu sizdiriyo akintimi korkuyorum
Hayir bi onerisi olmadi ilac falan vermedi uc ayin olana kadar idare etceksin dediCanim korkutmak istemem ama mantar ilerlerse bebege zarar verebilicek boyuta gelebilir, bu yuzden ne yaparsan yap bir an once cozmeye calis. Doktorunun bir onerisi olmustur elbette oyle degilmi?
Ewet kasintim oluyo arada : ( aslinda mantar oldugundan eminim ik bebegimdede 9. Ayimda olmustum doktor dogumun yakin normal yaparsan temizlenir demisti. Ama ben malesef sezeryan yaptim Gecmisti kendilignden simdi bunda yine oldu ama ozaman bu kadar akintim yoktuyok su değildir... kaşıntı falan da var mı
Farkli bir doktora daha gozuk bence.. mantar ciddi birsey cunkuHayir bi onerisi olmadi ilac falan vermedi uc ayin olana kadar idare etceksin dedi
Hanimlar yardim edin 3 aylik hamileyim rahimde mantar var ne yapmaliyim simdi fitil yada baska bisi veriyorlarmi? Uyguladiginz Yada dogal yontem varmi ? Cok kokulu ve sulu garip bi akinti var . Biktim kokudan