hamilelikte mantar :(

askuletam

ZoR DöneM :(
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
93
21
37
:KK17::KK17::KK17:Hanimlar yardim edin:KK43: 3 aylik hamileyim rahimde mantar var ne yapmaliyim simdi fitil yada baska bisi veriyorlarmi? Uyguladiginz Yada dogal yontem varmi ? Cok kokulu ve sulu garip bi akinti var . Biktim kokudan:cry:

İçtaraftaysa bilemicem ama sirke iyi geliyomuş .Hamilesin dikkat et .Kuru ve temiz tut devamlı degiştir iççamaşırını.
Bi markanın femin wash diye bi ürunü var devamli onu kullaniyorum ben.Yikama jeli.

canım doktora gitsene fitil veriyor hemen. ama kafana göre eczaneden fitil alma çünkü hamilelikte kullanılamayanları da var

canım doktora gitsene fitil veriyor hemen. ama kafana göre eczaneden fitil alma çünkü hamilelikte kullanılamayanları da var
Ya ikinci ayimda.gittim bebek kucuk demislerdi vermemislerdi insallah simdi verirler. Bide okadar akintim oluyoki sumu sizdiriyo akintimi korkuyorum :KK43:

İçtaraftaysa bilemicem ama sirke iyi geliyomuş .Hamilesin dikkat et .Kuru ve temiz tut devamlı degiştir iççamaşırını.
Bi markanın femin wash diye bi ürunü var devamli onu kullaniyorum ben.Yikama jeli.
Ya gunlwrdir eczaneleri gezdiriyorum vajina yikama jeli yada sabunu hic biri yok bulamadik nasil bise anlamadim :KK43:

Canim korkutmak istemem ama mantar ilerlerse bebege zarar verebilicek boyuta gelebilir, bu yuzden ne yaparsan yap bir an once cozmeye calis. Doktorunun bir onerisi olmustur elbette oyle degilmi?

Canim korkutmak istemem ama mantar ilerlerse bebege zarar verebilicek boyuta gelebilir, bu yuzden ne yaparsan yap bir an once cozmeye calis. Doktorunun bir onerisi olmustur elbette oyle degilmi?
Hayir bi onerisi olmadi ilac falan vermedi uc ayin olana kadar idare etceksin dedi

yok su değildir... kaşıntı falan da var mı
Ewet kasintim oluyo arada : ( aslinda mantar oldugundan eminim ik bebegimdede 9. Ayimda olmustum doktor dogumun yakin normal yaparsan temizlenir demisti. Ama ben malesef sezeryan yaptim :KK43: Gecmisti kendilignden simdi bunda yine oldu ama ozaman bu kadar akintim yoktu

bana gecen hafta doktor fıtıl verdı 3 gunluk gectı
doktoruna sor ıstersen

Bendede var bu illet gebelıkten once olusmustu tekrarlıyor sureklı, ılk kontrolumde doktora soyledım bana ıntım jel verdı dogal ıcerıklı bır urun, sadece banyoda bır kez o jel ıle dıs genıtal bolgeyı yıkıyorum . onden arkaya dogru kopurterek ve sadece su tutup suruluyorum , su an akıntım gectı.. erken gebelıklerde fıtıl vs verılmıyor.

:KK17::KK17::KK17:Hanimlar yardim edin:KK43: 3 aylik hamileyim rahimde mantar var ne yapmaliyim simdi fitil yada baska bisi veriyorlarmi? Uyguladiginz Yada dogal yontem varmi ? Cok kokulu ve sulu garip bi akinti var . Biktim kokudan:cry:

Bende de oldu, ilk olduğumda o sebamed filan yıkama jellerinden ve günlük ped kullanıyodum, çünkü çok rahatsız ediciydi, doktorum hemen ikisini de bırakmamı söyledi, 3 gün arayla kullancağım fitil verdi fitili koyduktan sonraki ertesi gün daha sarı ve yoğun bi şekilde geldi , sonra da azalarak bitti, sende de geçicek stres yapma, bebeği etkileyecek bi durumu da yok, hamile arkadaşlarımın da hepsinin yaşadığı bir durum. sık sık çamaşır değiştirerek beyaz renksiz pamuklu çamaşır kullan bence.

Arkadaslar biseyi farkettim paylasmak istedim. Akintimin cok olmasinin sebebi belimin acikta kalmasiymis bi süredir atlet giymiyorum belim soguk aliyomuş megerse bu sicakta : ( 2 gundur giyiyorum hemen farketti akintim azaldi : ) Cok sukurrrrrr : )

X