- 27 Mart 2020
- 333
- 495
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah bana fayda ederHamilelikte kullanılıyor diye biliyorum bana vermişti doktor diğer gebeliklerimde ama fayda etmemişti. Inşallah sana eder.
Teşekkür ederim deneyeceğimEvet canım metpamid kullanılıyor. bana vermşti doktor metpamidi.. Gündi 2 kere sabah akşam aç karnına
Aynı şeyi geçen hafta bende yaşadım doktor hap veremem istirahat et demişti geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, ben de 11 haftalık gebeyim ve yemek borusunda yanma hissediyorum hava değişiminden boğazların da sis ne önerirsiniz![]()
Teşekkür ederim ama bayramdan önce başladı hala devam ediyorAynı şeyi geçen hafta bende yaşadım doktor hap veremem istirahat et demişti geçmiş olsun
Yarın bi doktoruna görün istersenTeşekkür ederim ama bayramdan önce başladı hala devam ediyoroksuruyorum arada karnıma sancı giriyor o zaman korkuyorum
Doktora gidemedim eşim ise gidiyor yalnız da çıkamadım, ama çok şükür azaldı sıkıntılarim pastil aldı eşim o da baya iyi geldi hamilelikte zararı olmaz demiş eczacı bide sıcak süt falan içiyorum o da çok iyi geldi banaYarın bi doktoruna görün istersen
İnşallah kısa sürede daha iyi olursunuz yaa bebiş içerde rahat olsunDoktora gidemedim eşim ise gidiyor yalnız da çıkamadım, ama çok şükür azaldı sıkıntılarim pastil aldı eşim o da baya iyi geldi hamilelikte zararı olmaz demiş eczacı bide sıcak süt falan içiyorum o da çok iyi geldi bana![]()
Teşekkür ederim canımİnşallah kısa sürede daha iyi olursunuz yaa bebiş içerde rahat olsun![]()
yarim cay bardagi pekmezin icine 1 tatli kasigi tereyagi koy.tereyagi eriyene kadar isit.iliyinca icine limon sık ve ic.aninda kesiyo oksurugu.gecmis olsun.Merhaba arkadaşlar, ben de 11 haftalık gebeyim ve yemek borusunda yanma hissediyorum hava değişiminden boğazların da sis ne önerirsiniz![]()