Hamilelikte Mide Bulantı Hapı

Zeynoox

Cesaret, hayatımızı mükemmel kılan güçtür.
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
333
495
18
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim.2 gündür aşırı mide bulantım var ne yesem geri çıkarıyorum.Evde Metpamid bulantı hapı var hamileyken kullanan var mı?malum çıkma yasağı var hastaneye de gidemiyorum.

Hamilelikte kullanılıyor diye biliyorum bana vermişti doktor diğer gebeliklerimde ama fayda etmemişti. Inşallah sana eder.

Evet canım metpamid kullanılıyor. bana vermşti doktor metpamidi.. Gündi 2 kere sabah akşam aç karnına

Merhaba arkadaşlar, ben de 11 haftalık gebeyim ve yemek borusunda yanma hissediyorum hava değişiminden boğazların da sis ne önerirsiniz

Merhaba arkadaşlar, ben de 11 haftalık gebeyim ve yemek borusunda yanma hissediyorum hava değişiminden boğazların da sis ne önerirsiniz
Aynı şeyi geçen hafta bende yaşadım doktor hap veremem istirahat et demişti geçmiş olsun

Aynı şeyi geçen hafta bende yaşadım doktor hap veremem istirahat et demişti geçmiş olsun
Teşekkür ederim ama bayramdan önce başladı hala devam ediyor oksuruyorum arada karnıma sancı giriyor o zaman korkuyorum

Yarın bi doktoruna görün istersen
Doktora gidemedim eşim ise gidiyor yalnız da çıkamadım, ama çok şükür azaldı sıkıntılarim pastil aldı eşim o da baya iyi geldi hamilelikte zararı olmaz demiş eczacı bide sıcak süt falan içiyorum o da çok iyi geldi bana

İnşallah kısa sürede daha iyi olursunuz yaa bebiş içerde rahat olsun

bana dr gebeken 5 kutu surupverdı gavıskon dr gt yazar kafaya göre kullnma derim mıde agrısı 5ay cektm

yarim cay bardagi pekmezin icine 1 tatli kasigi tereyagi koy.tereyagi eriyene kadar isit.iliyinca icine limon sık ve ic.aninda kesiyo oksurugu.gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…