hamilelikte mide bulantıları

:43: çok üzülüyorum böyle mide bulantısı çeken annelere, kendim de dahil. daha bi keyfine varamadım şu işin. midesi bulanmayanlar bebişe kıyafet vs bakıyorlar ben haftalardan beri çarşıya bile çıkamadım. yıprandım bir de sinirsel olarak da. ama bitecek diyor herkez. sürekli geçecek bitecek diyorum ben kendime.:71:

valla bende hamileliğimin hiç tadını alamadım hani bazen naz yapar insan ne bilim canım onu çekti bunu çekti der eşine aldırır,ben ölü gibi yatmaktan yemek yemeyi unutucam yakında dün işten eve gittim yatmışım sabah işe gelene kadar ki ben hayatta bu kadar yatamam yani ama çok felaket halsizim işallah geçer bizde bebeğimize bişeyler bakarız.

valla bende hamileliğimin hiç tadını alamadım hani bazen naz yapar insan ne bilim canım onu çekti bunu çekti der eşine aldırır,ben ölü gibi yatmaktan yemek yemeyi unutucam yakında dün işten eve gittim yatmışım sabah işe gelene kadar ki ben hayatta bu kadar yatamam yani ama çok felaket halsizim işallah geçer bizde bebeğimize bişeyler bakarız.

aynı bende sizin gibiyim.yatmaktan başım ağrıyor ama kalkamıyorumda.eşim de naz yaptığımı düşünüyordur
bekliyorum sabırla geçmesini bulantımın.

işallah geçer bizde biraz tadını çıkartırız geçtiği zaman burda paylaşıcam sizin kaç haftalık.

7 haftalık .haftaya hamilelik hormonlarının daha da artacağı yazıyor internette korkuyorum.inşallah bundan kötü olmam.
sürekli tükürüyorum.ağzım tükrük üretiyor.
bişey yemeye korkar oldum ağzım ekşiyecek diye.beyaz leblebi yiyorum o biraz rahatlatıyor.
hiç ceviz yiyemiyorum ona üzülüyorum

özellikle yediğiğiniz bişey varmı kızlar??

Benim 4 yaşında bir kızım var
ben 9 ay boyunca elimde maden suyuyla gezdim çok zor oluyor. seni anlıyorum.annemler dediki çocuğun çok saçlı olur ben inanmadım.Doktor büyüdükçe midene baskı yapıyor dedi.İnanmazsın kızım doğduğunda saçarı peruk gibiydi bu kadar çok saç pes doğrusu dedimbenimkinden çoktu yani:))

Patates haşla ister tuzlu ister tuzsuz ye. Miden bulandıkça tüket :34:

sana kesinlikle katılıyorum canım aynen patates bastırıyo hemde aç kalmıyosun benim bebiş şuan 15 hafta 4 günlük bi sabah kalkınca bide akşam bazen çok

su içip yatınca mide bulantım oluyor doktor baş ucunda çubuk kraker bulundur dedi uyanır uyanmaz da hemen yataktan kalkma biraz bekle krakeri ye ondan

sonra çok yavaşça kalk.. bende çalışmakta çook zorlandım ama dr bi ilaç verdi anında kesiyodu inanırmısınız ilacı içiyodum 5 dk hiç bişi yok hatta ilacı içtiğim ilk

gün sucuklu tost bile (normalde markette bile kokusuna dayanazdım öğürürdüm hemen) ama 3 aya 1 hafta kala doktor içme artık dedi mücadele etmen lazım

bebeğin organları gelişmeye başladı fazla kimyasal kullanma dediği için walla ağlaya ağlaya zorla bıraktım ilacı(ama çok kuvvetli bi ilaçtı hatta dediki normalde

kemotoropi gören kanserli hastalara verilir dedi zaten 10 tane falan var içinde pembe bi ilaç adı z ile başlıyor z....r uamarım yasak değildir böle yazmam önce daha gramı düşük bi ilaç verdi onu günde 3 kere içiyodum banamısın demiyodu sonra işe yaramadığını söyleyince bu ilacı yazdı 20 gün kullandım sonra bıraktım şuan da var bulantılarım ama eskisi kadar değil bulantısız günle hamişler hepimize rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun.. sağ salim sağlıklı bi şekilde elimize almayıda nasip etsin inşallahhhh

merhaba arkadaşlar öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun Allahım saglıklı sıhhat kucagınızı almak nasip etsin benim bebegim şuan 3 aylık oldu sizin bu yaşadıklarınızı ben 2 gebeligimdede fazlasıyla yaşadım cok zor bi durum ceken bilir arkadaşın yazdıgı gibi o ilacı bende kullandım benim drumda söylemişti bunu kanser hastalarına veriyoruz buda kesmezse bişi yapamayız demişti tabi cok etkili bi ilaç alır almaz etkisini gösteriyodu ama ben cok agır bi ilaç oldugunu duydugum içi drumdan fazla kullanmadım oda demişti zaten zorda kalmadıkca kullanma diye ama ben cok kötü durumdaydım hamil kaldım taki 15 haftala kadr 5 kilo vermiştim o yüzden kendinize beslenmenize dikakt edin hafif yiyecekler tüketin helede şu sıcaklarda bol sıvı cok iyi geliyo hepinize hayırlı hamişlikler diliyorum
kusura bakmayın baya bi uzun yazdım:17:

çok çok iyi anlıyorum seni 5 ay mide bulantısı çekmiş biri olarak
her yolu denedim her denileni yapmıştım ama yinede doğuma kusarak gittim malesef
bugün nette dolaşırken birşey gördüm keşke daha önce görseydim dedim
sonra senin konunu gördüm yazmak istedim
http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-815625001-hivox_itrans_bulanti_onleme_cihazi_(amerikan_gida_ve_ilac_dairesi_fda_onayli).aspx

b
öyle birşey varmış bilmem nekadar faydalı ama bence bir araştır derim
belki bir faydası olur ikinciyi düşünürsem eğer ilerde birgün ben kesin alır denerim
ALLAH yardımcın olsun canım

canim ben ona benzer bulanti bilezigi kullandim amerikadan getirtmisti esim 1-2hafta faydasini gordum sonra bunyem alisti galiba tekrar baslamistim kusmaya...

ben nerdeyse 4 ay ve son 1 ay çektimöle böyle değil öldüğümü sandığım anlar olurdu sadece serum başka hiç bir şey fayda etmiyor en azından dindiriyor yok oydu buydu hiçbirşey fayda etmiyor kendını çok kötü hissettiğin zamanlarda hemen doktoruna git zaten oda hemen serum veririr

nolur biri yardım etsin bir çare olsun :( yoksa kusmaktan bayılıcam hamile olduğumu daha geçen hafta öğrendim öncesinde sadece sabahları ve akşamları midem bulanırdı normal tabiki. ama şimdi sürekli midem bulanıyor ne yesem çıkartıyorum günde 5-6 defa kusmak çok halsiz bırakıyor ,çalışıyorum ve çok zorlanıyorum doktora gidicem ama heralde bir hapı falan yok bildiğim kadarıyla bu durumda olanlar varmıydı bir çaresi varmı lütfen yazın.

Sevgili kızım hamilelikteki mide bulantıları normal bir bünyede 3 ay sürer ve hap vs fayda etmez kusmayı göze alarak beslen çıkart önemsiz ama yemegi kesme ve su iç susuz kalma. Moral bozmak istemem ama ben 9 ay kustumdu kısacası olayı hamileligin bir parçası gibi gör kabullen psikolojikse o noktada geçebilir.

hamilelikte mide bulantıları normal ama bence benimki çok anormal insan 24 saat kusarmı sabahtan akşama kadar hiç durmuyo sürekli bulanıyo ve işimi çok etkiliyo çalışamıyorum en az 7 ay çalışmam lazım doğum izni kullanmak için ilk 3 ayın bitmesini bekliyorum umarım geçer geçmese bile azalsın razıyım

bana dr emedur vermıstı bır ıse yaramadı sonra postadoxine önerdıler onuda aldım fayda etmedı gercı 5 hafta faln kusmam oldu kusup rahatladım senınkı kdar degıldım

düne kadar çok iyi olmama rağme dün şiddetli bulantı kusma baş ağrısı ölüyorum sandım. konuyu görünce okudum bi çaresi var mı die ama anladığım kadarıyla çaresi alışmak :( bugün bişey yemedim ama daha rahatım düne göre inşallah biran önce düzelir allah hepimize sabır ve sağlık versin inşallah..

kıs bebekler daha çok rahatsız edio benim düşüncem.. kimin kızı olduysa ilk aylarda kusmaktan kendini alamıodu..benimde çok bulanıoo ama midemi tok tuttukça iyi olduğumu farkettimm..şimdi çantamda atıştırmalik bişeler taşıorumm. baktım midem iyice bunalıcak hemen dolduruorum midemi :) aşırı şişmem umarım..henüz 8. haftadayım..İnşallah artmaz..rüyamda da erkek gördümm oğlum olcak sanki :) bağlantısı varmıdır kiii bulantıyla

aynısını bende uyguluyorum sabahları uyandığımda feci bi şekilde aç oluyorum o sırada mide bulantım oluyo hemen yanımda kurtarıcım kraker var bi kaç tane yedikten sonra sıkı bi kahvaltı yapınca mide bulantım kalmıyo bide ben kan için solüsyon içiyorum görünümü bile yetiyo mide bulantısı için ama karnımı güzel doyurunca herşey yolunda oluyo çok şükür bu arada seninle aynı sayılıırız benimde 8+5

Back
X