Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende hamileliğimin hiç tadını alamadım hani bazen naz yapar insan ne bilim canım onu çekti bunu çekti der eşine aldırır,ben ölü gibi yatmaktan yemek yemeyi unutucam yakında dün işten eve gittim yatmışım sabah işe gelene kadar ki ben hayatta bu kadar yatamam yani ama çok felaket halsizim işallah geçer bizde bebeğimize bişeyler bakarız.
işallah geçer bizde biraz tadını çıkartırız geçtiği zaman burda paylaşıcam sizin kaç haftalık.
Patates haşla ister tuzlu ister tuzsuz ye. Miden bulandıkça tüket![]()
çok çok iyi anlıyorum seni 5 ay mide bulantısı çekmiş biri olarak
her yolu denedim her denileni yapmıştım ama yinede doğuma kusarak gittim malesef
bugün nette dolaşırken birşey gördüm keşke daha önce görseydim dedim
sonra senin konunu gördüm yazmak istedim
http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-815625001-hivox_itrans_bulanti_onleme_cihazi_(amerikan_gida_ve_ilac_dairesi_fda_onayli).aspx
böyle birşey varmış bilmem nekadar faydalı ama bence bir araştır derim
belki bir faydası olur ikinciyi düşünürsem eğer ilerde birgün ben kesin alır denerim
ALLAH yardımcın olsun canım
nolur biri yardım etsin bir çare olsunyoksa kusmaktan bayılıcam hamile olduğumu daha geçen hafta öğrendim öncesinde sadece sabahları ve akşamları midem bulanırdı normal tabiki. ama şimdi sürekli midem bulanıyor ne yesem çıkartıyorum günde 5-6 defa kusmak çok halsiz bırakıyor ,çalışıyorum ve çok zorlanıyorum doktora gidicem ama heralde bir hapı falan yok bildiğim kadarıyla bu durumda olanlar varmıydı bir çaresi varmı lütfen yazın.