Hamilelikte mide bulantısı ve kokulara hassasiyet

Mucizeem

İyi ki geldin Meleğimmmm Eylül Ayşe'm...
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
536
377
30
10 haftalık hamileyim bulantılarım bitmek bilmiyor günün her saatinde üstelik... Ne zamana kadar sürecek bu...

10 haftalık hamileyim bulantılarım bitmek bilmiyor günün her saatinde üstelik... Ne zamana kadar sürecek bu...
Aynı soruyu ben de soruyorum 6.haftadan beri:mad:
Çok fena...
Doktorum 14.haftaya kadar devam eder dedi daha uzun sürenlerde var korkuyorum artık daha fazla sürmesinden.Denemediğim şey kalmadı..
Seni çok iyi anlıyorum umarım bir an evvel biter de gebeliğimizin tadını çıkarırız:KK19:

İnşallah ya sanki gebelik değil hastalık geçiriyorum yatak odasından çıkamaz oldum herşey bi garip kokuyor burnuma

İnşallah ya sanki gebelik değil hastalık geçiriyorum yatak odasından çıkamaz oldum herşey bi garip kokuyor burnuma
Aynen ben de öyleyim..Eşimi yatak odasına almıyorum 1 aydır.Her şey kokuyor..Hayat durdu resmen..Birine anlattığımda da abartı geliyor insanlara yaşamayan bilemez bu durumu..

Kesinlikle yaşamayan bilmez. Bende her akşam işten gelince duş aldırıyorum. Kaç gündür beslenememekten hastanede yattım iki gün. İnşallah çabuk atlatırız. Bi de 9 ay sürenler varmış öyle olursa halimi düşünemiyorum

Kesinlikle yaşamayan bilmez. Bende her akşam işten gelince duş aldırıyorum. Kaç gündür beslenememekten hastanede yattım iki gün. İnşallah çabuk atlatırız. Bi de 9 ay sürenler varmış öyle olursa halimi düşünemiyorum

Allah yardımcınız olsun tam 6 ay çektim bulantı kusma tiksinti hergün ağlıyodum herşey kokuyodu anlatamam ya çok fenaydı eve girmek istemiyodum umarım bian önce geçer

Allah sabir ve kolaylik versin öncelikle. Benim cok siddetliydi ama 4 aydan sonra hafifledi. Yemek yiyebildim 4,5 aylikken falan anca kilo almaya basladim. Cok zor kesinlikle. Moralini yüksek tut cünkü gecmiyor insani biktiran seyler de oluyor naz yapiyor diyen insanlar gibi..
Bana son zamanlarda womex diye bir hap vermisti doktor ondan mi bilmem daha iyi gelmisti. Yataktan cikamazdim ama uyutur rahatlatirdi birkac saat de olsa. Serum da rahatlatiyor ama cikarinca yine basa dönüyor insan.
Temiz hava al moralini yüksek tut, gececek hepsi.

Dogumuma 2 hafta kaldi sabahlara kadar kusuyorum artik dayanacak gucum kalmadi en son tahlilerimde beslenme yetersizligi cikti . Doktorum ilac verdi onuda kusuyorum . Bunyeden bunyeye degisiyor bu olay cogu hamilenin 12 haftadan sonra azaliyirmus insallah siz onlardan olursunuzz

6 tane de serum
Allah sabir ve kolaylik versin öncelikle. Benim cok siddetliydi ama 4 aydan sonra hafifledi. Yemek yiyebildim 4,5 aylikken falan anca kilo almaya basladim. Cok zor kesinlikle. Moralini yüksek tut cünkü gecmiyor insani biktiran seyler de oluyor naz yapiyor diyen insanlar gibi..
Bana son zamanlarda womex diye bir hap vermisti doktor ondan mi bilmem daha iyi gelmisti. Yataktan cikamazdim ama uyutur rahatlatirdi birkac saat de olsa. Serum da rahatlatiyor ama cikarinca yine basa dönüyor insan.
Temiz hava al moralini yüksek tut, gececek hepsi.

6 tanede serum takıldı iki gün önce. Biraz ayağa kalktım ama umarım şiddetlenmez

X