hamilelikte mide yanması

asikumrall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
504
1
0
Çankırı
kızlar 6 haftalık hamileyim ve çok kötü midem yanıyo hatta yemek borumdan çıkıp boğazıma kadar geliyor gece çok kötü oluyorum uyuyamıyorum ne yapıcam birde mide bulantısı var ikisi beraber daha kötü yapıyor beni siz neler yapıyorsunuz geçmesi için

canim migde yanmasina karsi sut ic iyi geliyor...

ve bulantilarinda normal belli bir sure sonra geciyor..

devamli bir seyler atistirki hissetmeyesin.

Son düzenleme:

cnm bnde 5 haftalık hamıleyımm ben kuru seyler yıyorumm tost yapıyrm kraker leblebıı....yaglı yemeklerden uzak duruyorumm....

sütte kötü yaptı beni canım ya midemi bulandırdı kokusu hep ağzıma geldi

hadi ya aslinda sut cok iyi gelir...

bende de cok oluyor yanma doktorum sut icmemi onerdi ve gercektende etkili oluyor...

offf bulantilar cok zor canim ya ben ilk 3 ay boyunca cok cektim sonra neyseki gecti...

rabbim yardimcin olsun canim...

bende aynı dertten müzdaribim midem cok yanıyor zaten yağlı şeyleri yiyemiyorum hep kuru besleniyorum ben süt içtim oda aşırı gaz yaptı midem davul gibi oldu onuda bıraktım mide bulantınızda cok olursa dr gidin onun bir serumu var

meraba arkadaşlar hamileyken benimde çok sorunlarım vardı kusma bulantı yanma gibi.....benim doktorum bana o zaman bir şurup vermişti hiç bir yan etkisi yok tamammen yosunlardan yapılıyormuş adını yazmıyım doktorunuz bilir GA......ile başlıyr hrkes bu ilaçtan çok memnun bence doktorunuza yada aile hekimine danışıp kullanın....

hadi ya aslinda sut cok iyi gelir...

bende de cok oluyor yanma doktorum sut icmemi onerdi ve gercektende etkili oluyor...

offf bulantilar cok zor canim ya ben ilk 3 ay boyunca cok cektim sonra neyseki gecti...

rabbim yardimcin olsun canim...

saol canım benim benim normaldede vardı mide sorunum süt iyi geliyordu ama hamilelikten beri hiç bir şey iyi gelmiyor

Anne olmak ne zormuş ya

ögünlerde az ye..yemek yedikten sonra uzanma hemen..kahve cikolata gibi seyler asiti fazlalastirir..her gün devam ederse doktoruna söyle ilac versin sana kesinlikle..benim cok yedigim zaman oluyor mutlaka..walla bir gun boyunca gecmiyorda..

Ga..... marka şurubu bende kullanıyorum çok memnunum gerçekten.doktorum günde 4 kere içebilirsin dedi ben bir defa içiyorum hem gündüz hem gece rahat ediyorum.

kraker bende birebir canım.bende 4 aydır vardır.çok afedersin geğiremiyorum bile o kadar yakıyor genzime kadar. kraker yiyiroum.kraker yoksa tuzlu bisküvi.rahatlatıyor birde rahat geğirebiliyorum.mide yanarken ağrırken geğirememek ve geğirme isteğinin gelmesi çok kötü bişey

Hamilelğimde mide yanmsı ve mide bulantısından ben de çok çektim. Mide bulantıma bir çare bulamamıştım dişlerimi fırçalamak bile ayrı bir dertti.. 17. haftadan sonra kendiliğinden geçmişti ancak mide yanması için bende gaviscon şurubu öneriyorum. Hamilelikte güvenlik sınıfı A. Hiç bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…