Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok istiyor ama kendimi tutuyorumBende çok aşerip yemiştim iki üç kez. Çok şükür bişey olmadı. Zaten yemişsiniz artık inşallah birşey olmaz. Yinede abartmamakta fayda var
Daha fazla yemeyin. Hele İstanbul'da normal insanın bile yememesi lazımmış.Canım çok istiyor ama kendimi tutuyorum
Ahhh ahhh1-2 den bırsey olmazda
daha fazla yersenız ıyı bırsey degıl
dıkkat etmek lazım canımız neler cekıyorda duruyoruz :)
Canım çok istiyor ama kendimi tutuyorum
Normaldede midyeyi çok severdim. 1 tepsi olsa yerdim. Şimdi iyice dayanılmaz olduAbartmayın aşermeyi
Yani ben hiç duymadım hamilelikte canının çektiği bir şeyi yemediği için kolu bacağı kopan...
Yemezseniz size bir şey olmaz ama yerseniz bebeğinize olma ihtimali var
Bunu düşünün tutarsınız kendinizi
Mesela benim canım da dondurma çekiyor sabahtan beri deli gibi ama yemiyorum
Kaç saat oldu ama hala başıma bişi gelmedi
oyy o bebısın ayaklarını yirim ya ne tatlı yarabbımCiva vücuttan atılamayan tek şey.
Hamile değilken bile yenmemeli.
Aşerirken yemediklerimizden bebeklerimize zarar gelmez ama yediklerimizden gelir. Lütfen tekrarlamayın.
Kızlar hamileyim ve çok canım çekti bir kaç kez midye yedim. Cıva içerdiği için bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum. Aranızda hamileliğinde midye yiyen varmı
Normaldede midyeyi çok severdim. 1 tepsi olsa yerdim. Şimdi iyice dayanılmaz oldu
Kızlar hamileyim ve çok canım çekti bir kaç kez midye yedim. Cıva içerdiği için bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum. Aranızda hamileliğinde midye yiyen varmı
Sen ne kadar yemiştin ?bende yemiştim canım malesef inş bişey olmaz Allah korusun ya
Sen ne kadar yemiştin ?
İnşallah bişey olmazcanım ben çok sevdiğim için 10 adet yedim resmen ama bilmiyordum öğrendiğimde çok üzülmüştüm
Normaldede midyeyi çok severdim. 1 tepsi olsa yerdim. Şimdi iyice dayanılmaz oldu