Hamilelikte midye yemek?

cilekli_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
432
425
Kızlar hamileyim ve çok canım çekti bir kaç kez midye yedim. Cıva içerdiği için bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum. Aranızda hamileliğinde midye yiyen varmı :KK43:

Bende çok aşerip yemiştim iki üç kez. Çok şükür bişey olmadı. Zaten yemişsiniz artık inşallah birşey olmaz. Yinede abartmamakta fayda var

1-2 den bırsey olmazda
daha fazla yersenız ıyı bırsey degıl
dıkkat etmek lazım canımız neler cekıyorda duruyoruz :)

Canım çok istiyor ama kendimi tutuyorum :KK43:

Abartmayın aşermeyi
Yani ben hiç duymadım hamilelikte canının çektiği bir şeyi yemediği için kolu bacağı kopan...
Yemezseniz size bir şey olmaz ama yerseniz bebeğinize olma ihtimali var
Bunu düşünün tutarsınız kendinizi

Mesela benim canım da dondurma çekiyor sabahtan beri deli gibi ama yemiyorum
Kaç saat oldu ama hala başıma bişi gelmedi

Abartmayın aşermeyi
Yani ben hiç duymadım hamilelikte canının çektiği bir şeyi yemediği için kolu bacağı kopan...
Yemezseniz size bir şey olmaz ama yerseniz bebeğinize olma ihtimali var
Bunu düşünün tutarsınız kendinizi

Mesela benim canım da dondurma çekiyor sabahtan beri deli gibi ama yemiyorum
Kaç saat oldu ama hala başıma bişi gelmedi
Normaldede midyeyi çok severdim. 1 tepsi olsa yerdim. Şimdi iyice dayanılmaz oldu

Civa vücuttan atılamayan tek şey.
Hamile değilken bile yenmemeli.

Aşerirken yemediklerimizden bebeklerimize zarar gelmez ama yediklerimizden gelir. Lütfen tekrarlamayın.

Civa vücuttan atılamayan tek şey.
Hamile değilken bile yenmemeli.

Aşerirken yemediklerimizden bebeklerimize zarar gelmez ama yediklerimizden gelir. Lütfen tekrarlamayın.
oyy o bebısın ayaklarını yirim ya ne tatlı yarabbım
allah esırgesın :)
nıcke bayıldım :KK70:

Kızlar hamileyim ve çok canım çekti bir kaç kez midye yedim. Cıva içerdiği için bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum. Aranızda hamileliğinde midye yiyen varmı :KK43:

Canim ben seker hastasiyim, hamileyken canim o kadar cok sey istedi ki anlatamam.
Azicik fazla yesem hemen sekerim cikardi. Tatlilardan, meyvadan, ekmek, pilav, makarna hatta bazi sebzelerden bile uzak durdum. 9 ay diyet yaptim. Sende tadina bakmissin, bisey olmaz. Tepsi tepsi yeme hayali kurma ama.

Hamileligimde 4 5 defa yedim ve dogum yapali 20 gun oldu bebiste bende iyiyiz cok tuketmede ne zaman canin cekerse 1 tane ye :)
Ben toplasan 25 30 tane yemisimdir :KK66:

Normaldede midyeyi çok severdim. 1 tepsi olsa yerdim. Şimdi iyice dayanılmaz oldu

Bende senin gbi cok seviyorum midyeyi hamilelikten once esimle cogu zaman 40 50 60 tane alir yerdik bigun 90 tane almisiz :) tabi hamilelikte de yedim bikac kez okadar cok olmasada 10 tane 20 tane.yemisimdr ilk hamileligmde sukur bisey olmadi ikincisindede yedim ).:)
fazla asiriya kacma yinede arada canin cektmi bikac tane yesen bi zarari olmaz

X