- 16 Ağustos 2023
- 39
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi mimarihanim
-
merhabalar ben bebeğimin kalbinin durması sebebi ile 08.03 kürtaj oldum.2 ay sonra kontrole gittim, rahimden emar çektirdim.Benim dejenerasyon olmuş. 4 gün şiddetli ağrı çektim. Kasılmalarım oldu geçmeyecek sandım. 3 kere parol içtim. 5. Gün geçti ağrısı. Ama doktorum 26. Haftada tekrar böyle ağrı yaşarsın dedi
Miyomun türlerini bilmiyorum. Bende 3 cm miyom vardı. Kontrole gidecektim miyom için 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte miyom büyüyor ama sadece ilk 3 ay büyüyor sonra duruyor. Genelde herkeste böyle oluyor ama istisna var mı bilmiyorum.Bende 6cm kadar büyüdü durdu. 24. Haftada şiddetli ağrı yaptı. 4 gün sürdü. İlaç parol içtim sonra da geçti . Doktor ilerde tekrar ağrı yapar dedi 27. Haftadayım şuanlık bir ağrısı olmadımerhabalar ben bebeğimin kalbinin durması sebebi ile 08.03 kürtaj oldum.2 ay sonra kontrole gittim, rahimden emar çektirdim.
Submüyoz miyom var dedi. miyom dejenarasyonu dedi. Ameliyat oldu ama ben ameliyat olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum açıkcası.
Destek olabilir miisniz ? Hamile kalmak istiyorum ama dotktpr korun 1 ay sonra myoma tekrar bakalım dedi.Yaşım 31
Kaç cm ? Doktorunuz ne dedi??Merhabalar benimde miyomum varda bebeyin eşinin yanında yeni orendim oldugunu sizce tehlikeli bı yerdemi
Evet var arada kanamam oluyor ama korkmuyorum pek Miyom tam olarak nerdeSize yazdığımda benim dejenerasyonum yoktu bugün karında sertleşme ve ağrıyla İzmir Şehir Hastanesi'nin kadın doğum aciline gittim. Miyom dejenerasyonu dendi. 1 hafta yatış verelim takip edelim dediler kabul etmedim yarin kendi doktoruma gidicem onun dediğine göre hareket edicem. Sizde de karında sertleşme oldu mu?
Bilmiyorum doktor pek iyi bir doktor deyildi çok bilgi vermedi özel gidicemKaç cm ? Doktorunuz ne dedi??
Rahimagzina yakın bir yerde rahmin dısinda. Normal doğum ihtimalim düşüyor maalesef. Sezeryan olacak gibi görünüyorEvet var arada kanamam oluyor ama korkmuyorum pek Miyom tam olarak nerde
Anladim geçmiş olsun bişey olmaz en azından plesentaya uzakRahimagzina yakın bir yerde rahmin dısinda. Normal doğum ihtimalim düşüyor maalesef. Sezeryan olacak gibi görünüyor
Çünkü orda olması çok tehlikeli keşke benimde orda olsaydı en azından korkmazdimAnladim geçmiş olsun bişey olmaz en azından plesentaya uzak
Teşekkür ederim sağolunAnladim geçmiş olsun bişey olmaz en azından plesentaya uzak
Şu an için öyle bir risk yok görünüyor. Bugün kendi doktoruma gittim doktor riskli gebelik kategorisine almadı. Ben her şeyi normal görüyorum aylık rutinimize devam edicez dedi. Gitmisken perinatolojide detaylı ultrason da yapıldı Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Kanama ve şiddetli ağrı durumu olursa takipte oluruz dedi gerekirse yatis veririz dedi. Gerisi Allah'ın takdiri artık ne diyelim tedbir bizden kader Allah'tan. Size de çok geçmiş olsunAyrıca sizin etken doğum olur muhtemelen eyer miyom büyürse bebeyi sıkıştırır ve suyunuz erkendende gelwbilir dikkat edin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?