Canim dinimiz kolaylik dinidir tabiki.namazini oturarak kilabilirsin mazeretin var bende öyle kiliyorum ama ayaklari yikamak abdestin farzidir mest olmaz ayak bileklerine kadar su dolu bi kovaya ayaklarini sokup cikarirsan olur.her seferinde o suyu degismen lazim amaarkadaşlar kafama takıldı sizlerinde fikrinizi almak istedim.. hamileyken namaz için abdest almada sıkıntı yok fakat en son ayakları yıkarken artık ayakları kaldıramıyorum lavaboya mest ediyorum 3 kere çünkü kaldırınca kasıklarım esniyor sanki korkuyorum.. birde namaz kılınca secdeye gidip gelirken eskisi kadar rahat olamıyorum acaba oturarak kılsam olur mu yani sanki oturunca da vicdanen rahatsız oluyorum.. sizler hamileyken nasıl yaptınız en azından benimle paylaşırsanız sevinirim..
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun benim aklımda mestte olsa kalır olmuş olmazsa küçük bi kovaya sokar çıkarırım zira lavaboya ayak kaldırmak karete yapmak gibi geliyor gülüyorum sonraCanim dinimiz kolaylik dinidir tabiki.namazini oturarak kilabilirsin mazeretin var bende öyle kiliyorum ama ayaklari yikamak abdestin farzidir mest olmaz ayak bileklerine kadar su dolu bi kovaya ayaklarini sokup cikarirsan olur.her seferinde o suyu degismen lazim ama
oturarak namaz kılabilirmisiniz bilmiyorum fakat oturduğunuz yerden abdest alsanız ayaklarınızı yıkarken daha kolay olmaz mıarkadaşlar kafama takıldı sizlerinde fikrinizi almak istedim.. hamileyken namaz için abdest almada sıkıntı yok fakat en son ayakları yıkarken artık ayakları kaldıramıyorum lavaboya mest ediyorum 3 kere çünkü kaldırınca kasıklarım esniyor sanki korkuyorum.. birde namaz kılınca secdeye gidip gelirken eskisi kadar rahat olamıyorum acaba oturarak kılsam olur mu yani sanki oturunca da vicdanen rahatsız oluyorum.. sizler hamileyken nasıl yaptınız en azından benimle paylaşırsanız sevinirim..
ayaklarini duş kisminda yika canim bi şey olmaz da ayagini kaldirirken ayağın filan kayar allah korusunArkadaşlar bugün abdest alırken ayağımi lavaboda yıkadım herhangi bi ağrı sızı hissetmedim fakat bunun bebeğe bi zararı varmıdır
Bidahakine kesinlikle öyle yapicam düşme gb bişey olmasida o an bebeğe o hareketim zarar vermismidir diye korkuyorumayaklarini duş kisminda yika canim bi şey olmaz da ayagini kaldirirken ayağın filan kayar allah korusun
yok canim olmamıştır olsa siddetli agri olurdu ilk hamileligimde bende oyle yıkıyodum bi sey olmadı şükürBidahakine kesinlikle öyle yapicam düşme gb bişey olmasida o an bebeğe o hareketim zarar vermismidir diye korkuyorum
Evet canım ne bi ağrı nede kanamam oldu ilk bebegim herşeyden korkuyorumyok canim olmamıştır olsa siddetli agri olurdu ilk hamileligimde bende oyle yıkıyodum bi sey olmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?