- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
Arkadaslar benım doktorum sol tarafa yatmamı soyledı ama devamlı mumkun olmuyor sız nasıl yatıyorsunuz sırt ustu cok tehlıkelı ımıs kordon dolonabılırmıs boyle bırsey duydunuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende sola yatmaya gayret gosteriyorum, cunku kalbe daha cok kan dolasimi gidiyomus.. Cocuk acisindanda daha iyiymis.. Duz yatmaklada ilgili, dedigin tarzda bisey duymadim. Ama doktor dediyse dikkate almalisin.Arkadaslar benım doktorum sol tarafa yatmamı soyledı ama devamlı mumkun olmuyor sız nasıl yatıyorsunuz sırt ustu cok tehlıkelı ımıs kordon dolonabılırmıs boyle bırsey duydunuz mu
Arkadaslar benım doktorum sol tarafa yatmamı soyledı ama devamlı mumkun olmuyor sız nasıl yatıyorsunuz sırt ustu cok tehlıkelı ımıs kordon dolonabılırmıs boyle bırsey duydunuz mu
Ayni ben, döndükce uyaniyorum birde wc gitme gelmeler nerdeyse uyumuyor gibiyim :/ben hep soluma yatiyorum ama sol tarafimda kolum ayaklarim ogle bir uyusuyorki ki bir sag bir sol yapiyorum uyustukca uykularim kaciyor valla yer degistire degistire allah yardimcimiz olsun zor geciyorum geceleri ben wcde eslik ediyor bana
Ilk haftalarda bende de öyleydi uyandigimda bi bakiyorum yüz üstüyüm, bu haftalardan sonra daha dikkat et, zaten ilerde göbis ciktikca imkani yok yüz üstü yatamazsin su an son demlerini yasiyorsun :)Her zaman soluma donuk yatiyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri uyandigimda yuzustu uyaniyorum kendime sinir oluyorum
Ayni ben, döndükce uyaniyorum birde wc gitme gelmeler nerdeyse uyumuyor gibiyim :/