hamilelikte nefes nefese kalma :(

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.368
333
Merhaba arkadaslar, hemen hemen 7 haftalik hamileyim.

Ilk gunler nefes nefese kalma sorunlari yasiyordum. Bir ara duzelmisti. Simdi tekrar basladi. Bogaz agrisi burun tikanikligi sinuzitte eklenince kotu oluyorum. Doktorada gittim akcigerlerimde sorun yok sukur. Sigarayi birakalida yaklasik 3 sene olacak.

Bu yaziyi okumustum "Hamileliğin ilk aylarında bebeğin anne karnına tutunması ile yeni kan ihtiyacı oluşur, kan ihtiyacını karşılamak için daha fazla çalışmak zorunda kalan kalp, nefes darlığına sebep olabilir. ... Hamilelikte nefes darlığı sebeplerinden biri de progesteron hormonudur."

Benimle ayni durumda olanlar varmi ?

Ya aynı problem bendede oluyodu ama kendi kendime acaba abartiyomuyum daha çok erken vs diyodum çok zorlaniyodum nefes alırken şimdi hala devam ediyor 15 haftalık ama o kadar değil

Ya aynı problem bendede oluyodu ama kendi kendime acaba abartiyomuyum daha çok erken vs diyodum çok zorlaniyodum nefes alırken şimdi hala devam ediyor 15 haftalık ama o kadar değil
maalesef oluyormus.. yorumunu okuyunca rahatladim biraz demekki sirf ben degilmisim.. doktorla konusmam gerekiyor bu konuyu.. bakalim ne diyecek.. sanada gecmis olsun

Normalde 20. haftadan sonra kan miktarı artıyor diyor doktorlar ama ben de ilk aylardan sonra nefes nefese kalıyorum. İlk gebeliğimde de öyleydi, bunda da. Yapacak bir şey yok. Burun için ben her gece okyanus suyu kullanıyorum. Bir de burun bantları var breath right o da çok işe yarıyor.

gecmis olsun cnm.. bu soylemis oldugun burun bantlarini denesem fena olmaz.. sagol tavsiyeler icin

Ben de 7.haftakığım azıcık yürümeye konuşmaya hemen nefesim daralıyor salgın geçse bi doktora gidicem yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…