Hamilelikte nemlendirici kullanan var mı?Hangisi?

narin03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
19
0
86
İstanbul
Kızlar hamilelikte nemlendici kullanıyor musunuz? Kullanılmasında sakınca olmayan var mı? bilmiyorumkismile
 
nivea baby,basiscreme ve bioderma baby dışında nemlendirici kullanmıyorum,bu nemlendiriciler 2 yaşındaki kızıma doktor tavsiyesi ile bebekken önerilmişti.
 
çatlak oluşabilecek bölgeler için (karın basen gögüs) mustela, diğer bölgeler için neutrogena yogun bakım kremi ve body shoptan body butter kullanıyorum.. yüz içinde diadermine ... cokmu ayrıntılı oldu ne:)))
 
teşekkür ederim kızlar: bu arada bi sitede şunu buldum .Bilginize.Hamilelikte kullanılacak kremlerin içinde Vtamin A ve Retin A, Retinoid,Alfa hidroksi asit bulunmaması gerekiyormuş.Ben hamile kaldığımdan beri kullandığım markayı bıraktım.Araştıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler kızlar.
 
ürederm lipo %10 çok iyi geliyor. her gece yatarken masaj yapıyorum göbişime inanılmaz nemlendiriyo.
 
cilt doktoru bana gebelikte güneş kreminden başka krem kullanma demişti,ben de kullanmıyorum.
 
Back
X