- 29 Kasım 2019
- 186
- 52
- 28
- 30
- Konu Sahibi gizemkaderx
-
Dün kontrolüm vardı orda çıkmaz mıydı bi durum varsa. Akıntım bi hafta önce gelmişti çünkü ama nöbetçi doktora söylemeyi unuttum dün . Cumartesi gidicem tekrar ama hareketleri saatte bir hissediyorum sadece tekmeleri azaldı karnımdaki sertleşme arttı ondan olabilir miBazen doğum başlasada kadin ağrı hissetmiyor. Bende öyle olmuştu . Ama som zaman bel agrım fazlalasti duramicak kadar. Yavaşladiysa hareketler bebek içerde sıkıntıda olabilir . Bende de yavaşlamıştı. Yani doğmak istiyor . Bebeğe sıkıntı oluyor. Bence gidin doktora
Normalde çok hareketli ondan azaldı dedim ama dokununca tepki veriyor . 39 haftalık olmak üzere ilk gebeliğim biraz korkuyorum anlamam diyeOlabilir. Ama en iyi doktorunuz bilir . Kaç haftaliksiniz? Saatte bir hareket normal . Ben baya az hissediyosunuz sandimsandim
Haklısınız bende öyleydim. Bu haftalarda normal bu hareketler .bebegin alanı daralıyor çocuk fazla dönemiyor büyüdüğü için hareketi azalıyor ve böyle olunca doğum başlıyor . Sanırım daha doğum değil sizin . Baktınız ki aşırı bel ağrınız ve adet ağrısı gibi ağrınız başladı diyelim hemen gidin su gelirse bide . Zaten son zaman giymek daha iyi oluyor doğum cabuk oluyo. Açılmaniza baktilarmi alttanNormalde çok hareketli ondan azaldı dedim ama dokununca tepki veriyor . 39 haftalık olmak üzere ilk gebeliğim biraz korkuyorum anlamam diye
Doktorum korona olmuş ama normalde 40. Haftada bakıyormuş zaten ama akıntıyı söylesem bakardı yüksek ihtimal. Haftaiçi gelecek inşallah o zaman bakar bence. Siz nasıl anladınız doğumun başladığınıHaklısınız bende öyleydim. Bu haftalarda normal bu hareketler .bebegin alanı daralıyor çocuk fazla dönemiyor büyüdüğü için hareketi azalıyor ve böyle olunca doğum başlıyor . Sanırım daha doğum değil sizin . Baktınız ki aşırı bel ağrınız ve adet ağrısı gibi ağrınız başladı diyelim hemen gidin su gelirse bide . Zaten son zaman giymek daha iyi oluyor doğum cabuk oluyo. Açılmaniza baktilarmi alttan
Ben kontrollerime gidiyodum artık haftada bir çağırıyordu 38 haftaliktan çıkmıştım nst de sanci vardi ama ağrı yoktu bende de doktor ağrın olursa gel dedi..sonra 39 hafta oldum aşırı derecede bel agrım oldu evde bekledim gezindikce rahatliyodim ama geçmedi saatlerce sonra gittik sabaha karşı 4 gibiydi acilmam 3 cm di.suni sanci taktılar o sayede hızlandı ağrılar arttı ve 4 5 saat ağrıdan sonra doğurdum.Doktorum korona olmuş ama normalde 40. Haftada bakıyormuş zaten ama akıntıyı söylesem bakardı yüksek ihtimal. Haftaiçi gelecek inşallah o zaman bakar bence. Siz nasıl anladınız doğumun başladığını
Teşekkürler bel ağrım devam ederse yarın giderim kontroleBen kontrollerime gidiyodum artık haftada bir çağırıyordu 38 haftaliktan çıkmıştım nst de sanci vardi ama ağrı yoktu bende de doktor ağrın olursa gel dedi..sonra 39 hafta oldum aşırı derecede bel agrım oldu evde bekledim gezindikce rahatliyodim ama geçmedi saatlerce sonra gittik sabaha karşı 4 gibiydi acilmam 3 cm di.suni sanci taktılar o sayede hızlandı ağrılar arttı ve 4 5 saat ağrıdan sonra doğurdum.
Herkes anlarsın diyor umarım öyle olur tek korkum bu teşekkürlerBen sancı çekmedim ama anlamamak mümkün değilmiş merak etme. Bebek büyüdü hareketleri azalıyo son haftalarda yine de sen takip et sürekli Allah tez vakitte kurtarsın ikinizi de inşallah
Aşırı olursa gidin. Zaten anlarsınız bebek gelirse anlamamak mümkün değilTeşekkürler bel ağrım devam ederse yarın giderim kontrole
GEce bel ağrım şiddetlendi ama bebeğin hareketleri iyi napsam bilemedim yarın zaten kontrolüm var beklesem miAşırı olursa gidin. Zaten anlarsınız bebek gelirse anlamamak mümkün değil
Canım ben senin yerinde olsam istersem sabah kontrole gitmiş olayım akşam uyuyamaz koşa koşa hastaneye giderdim.. Hareketleri de azalmış diyorsun.. Kesinlikle hastaneye git bekleme.. Sağlıkla al kucağına inşallah..Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta pembe bi akıntım gelmişti. Dün tekrar geldi nişan olup olmadığını bilmiyorum. Dün kasık ve bel ağrım vardı.nstde sancı çıktı bi kere ama o an hissetmedim. Bugün de ishal gibi hissediyorum sürekli. Doktorum korona olduğu için hastanedeki ebelerle konuştum ağrın artarsa gel dedi. Doğum başlasa hisseder miyim? Bebeğin hareketleri de yavaşladı sanki bugün ama hissediyorum hareketini ara ara
Bekleyin kontrole kadar. 1 gün daha . Çocuk gelse suyunuz gelir merak etmeyin anlarsınız çok ağrı olurGEce bel ağrım şiddetlendi ama bebeğin hareketleri iyi napsam bilemedim yarın zaten kontrolüm var beklesem mi
İshal sancımla bel ağrım geçmedi geceden beri ben de geldim şimdi kontrole zaten iki ya da üç günde bir gel demişti bakalımBekleyin kontrole kadar. 1 gün daha . Çocuk gelse suyunuz gelir merak etmeyin anlarsınız çok ağrı olur
Geldim şimdi hastaneyeCanım ben senin yerinde olsam istersem sabah kontrole gitmiş olayım akşam uyuyamaz koşa koşa hastaneye giderdim.. Hareketleri de azalmış diyorsun.. Kesinlikle hastaneye git bekleme.. Sağlıkla al kucağına inşallah..
Nişan geldikten sonra bir hafta içinde bebek gelir. Eğer bir haftayı geçtiyse ne olursa olsun kesinlikle hastaneye gitmelisinizArkadaşlar merhaba. Geçen hafta pembe bi akıntım gelmişti. Dün tekrar geldi nişan olup olmadığını bilmiyorum. Dün kasık ve bel ağrım vardı.nstde sancı çıktı bi kere ama o an hissetmedim. Bugün de ishal gibi hissediyorum sürekli. Doktorum korona olduğu için hastanedeki ebelerle konuştum ağrın artarsa gel dedi. Doğum başlasa hisseder miyim? Bebeğin hareketleri de yavaşladı sanki bugün ama hissediyorum hareketini ara ara
ZAten 7dkda bir sancım çıktı açılmam yoktu eve gönderdi suyun sancın başlayınca gel dedi ama ben bel ağrısı dışında Bişi hissetmiyorum beklicem bakalımNişan geldikten sonra bir hafta içinde bebek gelir. Eğer bir haftayı geçtiyse ne olursa olsun kesinlikle hastaneye gitmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?