Hamilelikte nöbet

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Kızlar ben şuan 25 haftalık hamileyim özel bir okulda İngilizce öğretmeniyim normalde 24 haftadan sonra nöbet tutmak yasal değil ancak ikiz gebeliklerde 22.hafta diye biliyorum ancak bugün müdür yardımcımız nöbet listesi paylaşmış 27 haftalık olduğum haftaya nöbet yazmış haftaiçi normalde çıkış saatimiz 16.30 ama ben 18.30da çıkcam üstelik servis de yok o saatte ve okuldan evime gitmem 3 vesait. Şimdi listeyi görünce okadar sinirlerim bozuldu ki şeytan diyor git komple rapor al

E söyleyin belki adam in bilgisi yok dr unuz dan nöbet tutamaz raporu alın yazmasın size, nöbet diyince sabaha kadar sandim iki saatmis sizin ki ben sağlıkçı yim 37 ye kadar 24 saat nöbet tuttum.

Evet 2 saat nöbet ama bir hafta boyunca sürüyor tek gün değil üstelik servis olmuyor çıkışlar 3 vesaitle gidiyorum eve ve bir de anaokulu yasal olarak 22. Hafta itibariyle yazamaz nöbet bu sabah gittim söyledim ne varki sanki tutacaksın dedi tutmuyorum falan Bi polemik yaşadık dedim bakın rapor almak zorunda bırakmayın kabul etmem raporunu devlet okullarında geçerli o dedş biraz daha konuşup direnince hallettik sayılır ama bakalım

Hamileliği çok abartmayın derim ya ne varki bunda yapmak istemiyor olabilirsiniz elbet hak varken yapmayın da hasta değil hamileyiz bunu da unutmayalım

Keşke liste düzenlenmeden söyleseydiniz yazmamaları için. Ama yine de çözülür diye umuyorum,

Hamileliği çok abartmayın derim ya ne varki bunda yapmak istemiyor olabilirsiniz elbet hak varken yapmayın da hasta değil hamileyiz bunu da unutmayalım
İnsan , devletin verdiği hakkı kullanmak istiyor , aslında işten kaçmak depil bu, stres olabiliyor , hak da varken tutmamak en iyisi

Ben abartmıyorum ki her işimi hem okulda hem evde yapıyorum elimden geldiğince ama ikiz olduğu için erken doğum riski var bu yüzden fazla ayakta kalmamam lazım ve devletin verdiği bir hak beni zora koşmalarına kızıyorum özel okul zaten ve dediğim gibi anaokulu üstelik ben İngilizce öğretmeniyim ve tüm gün Türkçe konuşmam yasak gerçekten yorucu

Hocam bennde yenı atandımm 25. Haftanınn ıcındeyım yazmıslar nöbet yasal olmadığını bilmiyordum.Kabul ettim yanı.

Hocam bennde yenı atandımm 25. Haftanınn ıcındeyım yazmıslar nöbet yasal olmadığını bilmiyordum.Kabul ettim yanı.
Eğer devletteyseniz yazmamaları gerekirdi çocuğun birinin başına bir şey gelse okul yanar sen niye bu kadına nöbet yazdın diye.Ben 24.haftadan tutmuyorum çok güzrl gerçekten nöbet tutmamak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…