Hamilelikte normal mi ?

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
133
12 haftalık hamileyim:anneadayı:. 2. gebeliğim ilkinde böyle olmuşmuyum hatırlamıyorum ama çok çok agresfim :sinirli::sinirli: ve sinirliyim.:mad: Herşeye sinirleniyorum ben normal mi bu ya gebeliğe mi bağlı kendimde mi sorun var anlayamıyorum.Keşke sinirlendiğimde ağlasam belki iyi gelir:silah::KK42:

gebelik için sigarayı mı bıraktın:) öyleyse normal... yoksa bilemedim...

ben de öfkeli değil de hiç alışık olmadığım kadar duygusal olmuştum

Bende ilk zamanlar çok duygusaldim ama hiç asabiyet olmadı bende kişiden kişiye değişiyor tabii

Bende de olmuştu.

Eşime masayı hazırla bide tatlı için ceviz kır dedim. Ben bir şey yapmıyorum ama tv falan izliyorum. Baktım cevizi kırıyor. Vay efendim sen nasıl masayı hazırlamazsın. Masayı hazırlasa da cevizden kavga çıkaracaktım :D

Geçti sonra.

Bende de olmuştu.

Eşime masayı hazırla bide tatlı için ceviz kır dedim. Ben bir şey yapmıyorum ama tv falan izliyorum. Baktım cevizi kırıyor. Vay efendim sen nasıl masayı hazırlamazsın. Masayı hazırlasa da cevizden kavga çıkaracaktım :KK70:

Geçti sonra.

Benimde şu an resmen o cevizleri onun kafasında kırasım var.:sinirli::sinirli::sinirli: Boza istiyorum ama adam kılını kıpırdatmıyor. :cry::cry::cry:

Bende de olmuştu.

Eşime masayı hazırla bide tatlı için ceviz kır dedim. Ben bir şey yapmıyorum ama tv falan izliyorum. Baktım cevizi kırıyor. Vay efendim sen nasıl masayı hazırlamazsın. Masayı hazırlasa da cevizden kavga çıkaracaktım :KK70:

Geçti sonra.
Mum olmuş Ada'm maşallah..
Benimki olsa hay senin Cevizinden deeee masandan daaaaaa......... Diye başlayan tekerlemeler söylerdi :duduk::KK70:

12 haftalık hamileyim:anneadayı:. 2. gebeliğim ilkinde böyle olmuşmuyum hatırlamıyorum ama çok çok agresfim :sinirli::sinirli: ve sinirliyim.:mad: Herşeye sinirleniyorum ben normal mi bu ya gebeliğe mi bağlı kendimde mi sorun var anlayamıyorum.Keşke sinirlendiğimde ağlasam belki iyi gelir:silah::KK42:
olabilir canım bende sürekli ağlıyordum aşırı duygusallaşmıştım

Hormonların oyunu hep bunlar. Bana da bir haller oldu hiç sinirlenmiyorum hiç üzülmüyorum. Her olayda lay lay lom takılıyorum. Sanki dünya yansa umurumda olmayacak gibi.Artı birde üşengeçlik çöktü felaket. Sadece böyle:anne: koltuğuma oturayım sallanayım yeter bana sanki:)))

Ben de baştan sinirliydim. Kızıyordum sürekli. Ama çok sorunlar yaşadım. Ondandır diye düşünüyordum. Sende öyle yazinca galiba hamileliktenmiş

Agresiflik,duygusallik üşengeçlik bende şuan ne ararsaniz var, ortaya karişik bi şeyler yapabilirim:dondurma:

konuyu ben açmışım gibi hissettim bi an :)
Benim de 2. gebeliğim ilkinde annem hasta olmasına rağmen çok dha sakndm pozitiftim.Bu sefer sinir küpü gibi geziyorum nedense.Biraz bulantılarım fazlaydı evden çok çıkamadm başlarda ondan dedm ama bulantılar da geçti normal hayatıma döndüm ama bir türlü sinirim stresim geçmiyo.Uykularım bile düzensz

Ben çok duygusallaşmıştım.
Yaprak dökümü vardı meşhur dizi onun her sahnesine ağladığımı bilirim:KK48:
sonrasında hepsi geçti

Evet ben de çok sinirliydim hamileligimde. Gorumcemle halletmedigimiz ama görmezden geldigim bir sorunum vardı. Bir gün bir patladim.Gorumcenin saçını başını yolmak istemistim:) Her şeyi söyledim kayinbabama. (Birlikte yaşamıyoruz tatilde gitmiştik yanlarına) Ama iyi oldu tatliya bağlandı her şey.

Ben de normalde arada bir agresif olurum ama hamileliğim psikolojik açıdan tahmin ettiğimden iyi geçti çok şükür. Dedikleri şeyleri yaşamadım. Çok mu odunum acaba diye düşünmedim değil.
Senin için demek ki ikinci de olsa her gebeliğin kendine göre halleri var.
Belki bir taraftan ilk çocukla ilgilenmek de yoruyordur. Ondan olabilir.

Evet ben de çok sinirliydim hamileligimde. Gorumcemle halletmedigimiz ama görmezden geldigim bir sorunum vardı. Bir gün bir patladim.Gorumcenin saçını başını yolmak istemistim:) Her şeyi söyledim kayinbabama. (Birlikte yaşamıyoruz tatilde gitmiştik yanlarına) Ama iyi oldu tatliya bağlandı her şey.
hahahayyy :) Benimde görümcemle halletmek istediğim şeyler var. Hamilelik psikolojisini bahane mi etsem ne :)

konuyu ben açmışım gibi hissettim bi an :)
Benim de 2. gebeliğim ilkinde annem hasta olmasına rağmen çok dha sakndm pozitiftim.Bu sefer sinir küpü gibi geziyorum nedense.Biraz bulantılarım fazlaydı evden çok çıkamadm başlarda ondan dedm ama bulantılar da geçti normal hayatıma döndüm ama bir türlü sinirim stresim geçmiyo.Uykularım bile düzensz
Her hamilelik farklı işte. Bende akşam 23,00-24,00 arası olduğu zaman resmen nerede olursa olayım olayım uykusuzluktan bayılıyorum sanki. Dün gece lenslerimi kutusuna koymak yerine halının üstüne atmışım :-) Neyin kafasını yaşıyordum acaba :KK48::rapci:

ilk hamileliğimde yaşamadığım bir durum bu,

ikincide adet gecikmesinden beridir asabiyim, biraz azaldı gibi ama 6 ay bitti hala agresiflik var üzerimde.

Back
X