S saybll Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 78 28 88 33 24 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi saybll #1 Merhaba kızlar,Hamilelikte ödem için çözüm önerileriniz varmı acaba?Yürüyüş,spor vs haricinde tabi.Düşük riskim olduğu için fazla hareket edemiyorum.
Merhaba kızlar,Hamilelikte ödem için çözüm önerileriniz varmı acaba?Yürüyüş,spor vs haricinde tabi.Düşük riskim olduğu için fazla hareket edemiyorum.
burcumsu12 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2021 4.299 7.699 108 30 24 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi saybll #2 saybll .!.: Merhaba kızlar,Hamilelikte ödem için çözüm önerileriniz varmı acaba?Yürüyüş,spor vs haricinde tabi.Düşük riskim olduğu için fazla hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oturarak yapılan ayak hareketleri vardı ama videoyu hatırlamıyorum youtubedan falan araştırın isterseniz bi
saybll .!.: Merhaba kızlar,Hamilelikte ödem için çözüm önerileriniz varmı acaba?Yürüyüş,spor vs haricinde tabi.Düşük riskim olduğu için fazla hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oturarak yapılan ayak hareketleri vardı ama videoyu hatırlamıyorum youtubedan falan araştırın isterseniz bi
KelebeksiRY Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 2.593 3.079 63 24 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi saybll #3 saybll .!.: Merhaba kızlar,Hamilelikte ödem için çözüm önerileriniz varmı acaba?Yürüyüş,spor vs haricinde tabi.Düşük riskim olduğu için fazla hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda vardı bu resmen bacakları elleri bastırınca içeri göçecek kadar çok şişiyordu doktoru ona hareket ve tuz azaltımı önermişti belki sana da iyi gelir. Tuzlu şeyler ödemi artırıyor
saybll .!.: Merhaba kızlar,Hamilelikte ödem için çözüm önerileriniz varmı acaba?Yürüyüş,spor vs haricinde tabi.Düşük riskim olduğu için fazla hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda vardı bu resmen bacakları elleri bastırınca içeri göçecek kadar çok şişiyordu doktoru ona hareket ve tuz azaltımı önermişti belki sana da iyi gelir. Tuzlu şeyler ödemi artırıyor