hamilelikte öksürük

tugba8621

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
7
1
3
38
arkadaşlar 2 haftadır öksürükten ölüyorum.NE olur yardım edin bu öksürük bu süreçte nasıl geçer

Canım zencefil bal karabiber tarçın karışımı yapıp kış ayları boyunca her gün bir kaşık yerim öksürük olmasını önlüyor olunca da ciğerleri yumuşatıyor. Ama bu dediklerim hamilelikte kullanılabilen baharatlar mı bilmiyorum bir süredir yapmadım çünkü. Bir araştır eğer zararı yoksa çok faydalı. Hem de doğal... Geçmiş olsun canım

arkadaşlar 2 haftadır öksürükten ölüyorum.NE olur yardım edin bu öksürük bu süreçte nasıl geçer
Ben de aynı durumdayım, 5 gündür ölüyorum resmen.
Öksürük için doktorun söylediği: Kara turpun içini oydum alt kismini da biraz kesip bardağın içine oturttum. Oyduğum yere bal koyup beklettim. Altta kestiğim yerden bardağın içine balla beraber turpun suyu akıyor, onu içiyorum.
Geçmiş olsun, sevgiler...

Benimde 3 gündür endişelenmeme neden oldu öksürük. annemden bulaştıgını düşünüyorüm grip gibi başladı öksürük eser kaldı . gün içinde hiç öksürmüyorum ama en az günde iki kez krz gibi bir tutuyor o zaman istifra edene kadar öksürüyorum çok kötü zencefille bal denedim ,karabiber ıhlamur bal üçlüsüs denedim .Günde neredeyse 2 demlik ıhlamur içiyorum.Sanırım bu içtiklerim balgam söktürüyor bende çıkartamadığım için öksürükle atmaya çalışıyor vücut diye düşünüyorum.Bugün kara turpun içini oyup bal doldurdum bekletiyorum 12-20 saat bekliyecek diye okudum bakalım

kesinlikle siyah turpla bal iyi geliyor iki gün kullanın
benim ki öyle geçti ne ıhlamır ne kuşburnu fayda etti

teşekkürler umarım kurtulurum günden güne tedirginliğim artıyor öksürük krizlerinde bebeğim için endişeleniyorum :(

ben hala atlatamadım meyve suları içtiklerim olmasa zatüre olacaktım herhalde :( tam geçti diyordum ki boğaz ağrısı ateş şimdide öksürük başladı yeniden:( turp bal ikilisi her gün aktıka içyorum ılık ıhlamur elma tarçın zencefil kaynatıp içiyorum sadece ıhlamur içiyorum ,zeytinyağı şeker karışımı yedim ,pekmez karabiber içtim bal zencefil karıştırdım yedim ,karanfil yağı sürdüm boğazıma birazcıkta boğazıma değdirdim ,daha ne denicem bilmiyorum ama artık çok sıkıldım.dün kontole gittik bebeğim sağlıklı maşallah herşey normal ama ben edirgin oluyorum çünkü öksürükten çıkartıyrum o derece fazla öksürük :(

kızlar sakın ilaç kullanmayın hamilelikte öksürük için pekmez yada bal ile doğal yollardan çözün

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X