Hamilelikte orgazm normal mi

Nora0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
7
3
1
30
Selam arkadaşlar
Ben tüp bebek ile hamile kaldım daha önce 2düşük yaptım
Şuan 5haftalık
Uyukuda orgazm olup kasıldım 3-5 saniye
Çok uzun zamandır eşimle ilişkiye girmiyorduk
Şuan biraz kasık ağrım var çokdu şuan hafifledi biraz
Aynı durumu yaşayanlar var mı
Birşey olur mu açaba progestan ve iğne kullanıyorum hala

Ben de tüp bebekle hamileyim, ilk haftalarda benim de uykuda oluyordu. Şuan 17 haftadayım artık olmuyor, heralde en başlarda hormon değişiminden vs oluyordu😊 sorun olacağını hiç sanmam merak etmeyin.

Problem olmaz merak etme, gebelikte risk yoksa cinsellik devam ediyor zaten, benim başta kanamalı falandı ara vermiştik ama sonra hiç kisitlamadik, problem olmuyor

Selam arkadaşlar
Ben tüp bebek ile hamile kaldım daha önce 2düşük yaptım
Şuan 5haftalık
Uyukuda orgazm olup kasıldım 3-5 saniye
Çok uzun zamandır eşimle ilişkiye girmiyorduk
Şuan biraz kasık ağrım var çokdu şuan hafifledi biraz
Aynı durumu yaşayanlar var mı
Birşey olur mu açaba progestan ve iğne kullanıyorum hala
Bende oluyor tüp bebek ılacları yapıyor bende hayla devam edıyır

Problem olmaz merak etme, gebelikte risk yoksa cinsellik devam ediyor zaten, benim başta kanamalı falandı ara vermiştik ama sonra hiç kisitlamadik, problem olmuyor
Şuan 5haftalık zaten henüz doktor kontrolümüz olmadı beta hcg öğrendik ben yurtdışındayım ayın 13.verdi doktor randevu doktor bulmak zor bulunduğum yerde oyüzden dişimi sıkıyorum elbet eşimden uzak duruyorum fakat uyukuda olunca korkuttu

Ben de tüp bebekle hamileyim, ilk haftalarda benim de uykuda oluyordu. Şuan 17 haftadayım artık olmuyor, heralde en başlarda hormon değişiminden vs oluyordu😊 sorun olacağını hiç sanmam merak etmeyin.
Maşallah çok sevindim sizin adınıza inşallah bende sorunsuz atlatırım 🥹

Kızlar ben ertesi gün acile gittim çok kanamam oldu bebek düştü sandım baya heryer kandı çünkü
Bebeği gördüm ama bu aylarda olabiliyor dendi
Fakat bu sabah yine rüyamda orgazm oldum şuan ağrım var
Niye böyle oluyor ya
Kendimi suçluyorum artık bilerekte yaptığım birşey değil

Rüyada orgazm olmayı erkeklere has sanıyordum. Bu kadar çok örnek olması beni hayrete düşürdü.

Back
X