Hamilelikte orgazm sonrası su gelmesi

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah umarım bebeğim sağlıklıdır başka tecrübesi bilgisi olan varsa cevaplayabilir çok sağolun ♥️

9 haftaya girdim daha önce de orgazm olmuştum bu sefer kremsi akıntıyla beraber el ayasının üçte biri kadar su gibi birşey aktı acaba amniyon sıvısı olabilir mi doktora gitmelimiyim buna benzer durum yaşayan var mı? Orgazm su kesesini yırtabilir mi
Bence gidin riske atmayın gittiniz mi acaba ben şu gelişinden dolayı gittim su kalmamisti gebeliğim sonlandırıldı

Bence gidin riske atmayın gittiniz mi acaba ben şu gelişinden dolayı gittim su kalmamisti gebeliğim sonlandırıldı
Evet bi sıkıntı olmadı onunla ilgili ama şimdi de kanamam var neyden olduğu bilinmiyor çok stresli geçiriyorum ve çok yoruldum sağlıklı mı değil mi her hafta içimi dumanlar kaplıyo görmeden rahat edemiyorum boğuluyorum artık çok yoruldum 😔

Evet bi sıkıntı olmadı onunla ilgili ama şimdi de kanamam var neyden olduğu bilinmiyor çok stresli geçiriyorum ve çok yoruldum sağlıklı mı değil mi her hafta içimi dumanlar kaplıyo görmeden rahat edemiyorum boğuluyorum artık çok yoruldum 😔
Kötü düşünme olacak olan olur iyi düşün strese girme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Ben kaybettim rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

Doktorum 10. Haftaya kadar ilişki yasakladı herhangi bi sıkıntı olmamasına rağmen
Ne olur ne olmaz diye garanti olsun diye yasaklıyolar. İlla bişey olcağından değil yine de girmemek lazım ben girmedim hiç ilk haftalarda kendi kendime tatmin olmuştum ama şuan onu da yapmıyorum korkuyorum. Benim için en önemli şey şuanda o onu da kaybetmekten korkuyorum. İlkini kaybettim 😔

Ne olur ne olmaz diye garanti olsun diye yasaklıyolar. İlla bişey olcağından değil yine de girmemek lazım ben girmedim hiç ilk haftalarda kendi kendime tatmin olmuştum ama şuan onu da yapmıyorum korkuyorum. Benim için en önemli şey şuanda o onu da kaybetmekten
plasentanız aşağıda olabilir mi? Yani bu haftalarda zaten aşağıda ama olması gerekenden alttaysa ve siz çok yürüme ağır iş vs gibi kendinizi yorduysanız da kanama olabilir

plasentanız aşağıda olabilir mi? Yani bu haftalarda zaten aşağıda ama olması gerekenden alttaysa ve siz çok yürüme ağır iş vs gibi kendinizi yorduysanız da kanama olabilir
Doktor ultrasonla baktı ama sıkıntı görmüyorum demişti kendi doktorum da tatilde ve ağır iş yapmıyorum hiç bilmiyorum zaten bi kere daha oldu sonra bidaha olmadı anlam veremedim yani devamlı bi kanama değildi peçeteye bikere sürülüyo kesiliyo bakalım bu haftasonu tekrar ultrasona giricem

Back
X