Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dayanamıyorum ama etrafımda çok rahat tuttum diyen bbirsürü insan var. Bende şaşırdım ne yapacağımıValla ben acliga dayanamiyorum bebegimi eminim olumsuz etkiler. O yuzden sormadim insallah Rabbim tamamlamayi nasip eder
Şaka değil hamileliğin Başlarında olduğum için sadece fikir almak istedim! Hamileyken Oruç tutan birsürü insan var. Ayrıca hamilelik ve oruç ile ilgili hiçbir bilimsel araştırma olmadığı için kimi doktor izin veriyor kimisi vermiyor.Şaka mı bu? Hamilelikte özellikle bu sıcak günlerde düzenli yemek ve bol sıvı almak önemli. Tutarsanız sevaba gireceğinizi mi sanıyorsunuz ya da tutmazsanz günah mı olacak? Yapmayın nolur. Bebeğinize de kendinize de yapmayın bu kötülüğü....
Demek tutabilen de var herkes bi anda günaha girersin diye üzerime çullandıben orucumu tutuyorum allaha sukur sıkıntı yasamadım gerci bugun 2,gun ama olsun ben yınede kendimi rahat hissediyorum hem bebeğim allaha emanet o yuzden içim coook rahat
Zaten tutmuyorum. Ama ben gün içinde 2-3 litre su içmiyorum . Aklıma gelmiyor susamıyorum alışkanlığım yok. Ayrıca bebek şu anda yediklerimden beslenmiyor. O Yüzden tutan var mı diye sordum. Doktoru izin veren var mı diye sordumgebelikde sivi ihtiyaci artar gunde 2-3 litre su icmek şart bebeginizi mahrum birakmayin gunahh.onlarin bizim kadar direncleri yok.dogdukdan sonra tutarsiniz Allah buyyk el kadar bebegi sivisiz birakmayin yazik
13 haftadan itibaren bebek annenin yedikleriyle besleniyo su icmeye caliş zorda olsa bebegin ihtiyaci varZaten tutmuyorum. Ama ben gün içinde 2-3 litre su içmiyorum . Aklıma gelmiyor susamıyorum alışkanlığım yok. Ayrıca bebek şu anda yediklerimden beslenmiyor. O Yüzden tutan var mı diye sordum. Doktoru izin veren var mı diye sordum
canım bende tutuyorum.. bebeğim rabbime emanet... zorlanırsam bırakacaktım ama çok şükür mevlam bi kolaylık nasip etti.. doktorum tahlil felan yapıp öyle karar verelim tutamayabilirsin demişti. tutabiliyorum çok şükür bi sıkıntı olmaz diyerek.. iftardan sonrada gerekli sıvı ve besin alımını yapıyorum.Demek tutabilen de var herkes bi anda günaha girersin diye üzerime çullandı
Doktora sordunuz mu bazı doktorlar bir gün dene diyor çünkü
valla doktora sormadım herkes banada tutmazsam günaha girersin diye soylendiler 1 hafta sonra doktor randevum var doktr herhangi bi sıkıntı yok derse dicem oruc tutuyorum devam etmemde bi sakınca varmı diye sorarımDemek tutabilen de var herkes bi anda günaha girersin diye üzerime çullandı
Doktora sordunuz mu bazı doktorlar bir gün dene diyor çünkü